En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
skruttiss

Funderingar

Utan sömn, funderingar.

Den här bloggen kanske är helt oförståelig men det är exakt hur jag känner mig.

Här sitter jag nu i sommarnatten och skriver. Regnet öser ned och det har det gjort hela dagen. Har 2 veckors ledighet framför mig nu och det ska väl i för sig bli ganska skönt men ibland får jag upp tanken att jag skulle lika gärna kunna jobbat.


Ibland kan jag bara inte sova, hur mycket jag än vill och hur trött jag än är. Vissa tankar håller mig vaken.
Om? Det är den stora frågan i natt.

Den håller mig vaken och pinar mig. Om jag väl somnar så börjar drömmarna om just de tankarna jag haft. Men de är oftast mardrömmar.

Natten till idag eller igår som man nu får säga (0:30) så drömde jag just om det som jag oroar mig.

Jag är så besviken!!! Skäms man över mig?

Jag är så jävla trött på denna jävla tysthet om man tycker något eller har något att säga kläm fram det då för helvete!!!

Jag är trött på att undra men för rädd för att fråga!! Jag vet redan hur det kommer att bli, eller tror mig veta hur det ska bli.

Det är en sak som jag alltid gör, tror mig veta hur allt ska bli. Om jag frågar det så blir reaktionen så. Eller om jag gör så här så kommer folk tycka så. Jag blir väldigt stressad!
Även om jag oftast har ett lugnt yttre så är jag ofta helt paniks slagen inombords.

Hehe vet att det verkar som jag bara klagar. Men jag behöver verkligen skriva av mig det för att jag ska kunna lägga det bakom mig.

Har så mycket mer jag vill skriva, men har raderat allt det jag har skrivit 3 gånger nu. Det blir för personligt på något sätt. Inte för att det här kommer bli någon opersonlig blogg så vill jag inte att den bara ska handla om vad jag tycker om andra.

Skrivet av skruttiss, 2007-07-09 00:58

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men skickar en bamsekram till dig..

Skrivet av spöket, 2007-07-09 01:56

Kul, att du valt ett namn som "Funderingar" på bloggen, istf det uttjatade "Pellas blogg" (t.ex.). Att du är så orolig och inte kan sova - har du provat tillskott av mineralet magnesium, som finns på hälsokost? Den som stressar (dit räknas vin-ande och öl-ande, cigg, osv) gör av med mängder av magnesium.
(Vad skriver jag, klockan är nu 01:32!) Godnatt!

Skrivet av utrymme.blogspot.com, 2007-07-10 01:34

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?