En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
skruttiss

Funderingar

Mitt i natten!

Jahop nu sitter jag här igen....man ändrar på dygnet fort kan man säga.

Inatt hålls jag inte vaken av några funderingar faktiskt, känner mig ganska lugn i natt hehe!
Men ändå på något vis så vill jag inte gå och lägga mig, utan jag sitter uppe i mörkret med min laptop i knät och behöver bara skriva av mig lite bara för att ha något att göra.

Jag är en mycket rastlös person :) vill gärna inte bara sitta och sitta eller hur jag ska uttrycka mig. Det är för lugnt i mitt liv just nu .....men ändå inte hehe! aja nog om det!

På onsdag kanske det blir krogen, skoj! Ska ut med lite vänner och roa mig. Det var ett bra tag sen sist. Men då kommer jag till mitt allra största mest pinsamma problem!!!!!!!!!
Jag blir för nervös!!!!!!!!! Jag vet fan inte varför jag bara blir det. Bara om jag ska någonstans. Det behöver inte vara mycket folk eller något, det behöver bara vara något jag ser fram emot så blir jag så förbannat nervös!!! hmm!!! Magen knyter sig totalt!! Dricka något det är knappt att tänka på faktiskt!! I så fall får jag väl ta mig något innan för att lugna ned mig. hmmm!!!!
Det är ju inte för att jag är nervös för att göra bort mig eller att strula till det för mig. Det bara blir så där!!! Pojkvän det har jag ju och han är helt underbar så det är ju inget sånt heller.

Det löser sig!

Idag har jag varit med en god vän :) Vi har kännt varandra sen vi bara var några månader hehe! coolt va? Min andra kompis och jag träffa varandra redan på BB :D slå det ni!! Nej allvarligt nu!
Hennes "pojke" och min "pojke" är goda vänner, de ska göra en liten resa i hopp med deras andra kompis .........I don't like it at all!!!!! Jag vill inte berätta varför för då blir det för privat. Men det har inget att göra med att jag inte litar på min pojkvän vill jag bara understryka. För det gör jag!
Japp i alla fall, jag och M kollade på "sommar torpet" LOL!!! LOL!!! LOL!!!!! Sen hyrde vi en film som faktiskt var bra. Jag var ganska skeptisk till den i början. Jag trodde att det skulle vara ytterligare en ytlig amerikansk high school film! Ni vet vad jag menar! Men den här var faktiskt annorlunda "John Tucker must die" Faktiskt värd att se :) Mycket skratt blev det!!

Sen satt jag och M och pratade över en kopp kaffe! Vi prata om det mesta, sol, harge, barn haha! , mormor och morfar. Mycket skvaller blev det :) men här på landet så finns det inte så jäkla mycket att göra så mycket skvaller blir det.

Jag trivs så himla bra där jag bor! Här kan man ""nästan"" gå ut naken och ingen ser.

Visst! Jag kommer nog flytta till stan nån gång! Men jag kommer nog ändå flytta ut på landet sedan.

Ha det bra! Over and out!

Skrivet av skruttiss, 2007-07-10 00:56

Hallå! Skrev en kommentar, som nog hamnade på fel ställe! Må gott och sov gott!

Skrivet av utrymme.blogspot.com, 2007-07-10 01:37

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?