En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
skruttiss

Funderingar

Söndag!

Jaha! Nu sitter jag här igen!

Hoppas alla där ute mår så bra som möjligt!
Jag mår faktiskt riktigt fint nu faktiskt. Vädret här hemma har varit soligt men blåsigt, men det gick i alla fall att ligga ute och sola lite grann.

Sitter nu och väntar på att pizzan ska komma hem. Är väldigt hungrig faktiskt, något som jag knappast aldrig är. Har haft lite svårt att äta på några veckor men nu börjar det att ordna upp sig i alla fall :) vet inte varför ja får svårt att äta, det kommer i perioder. Det är inget som jag (frivilligt) framkallar själv! Tack för tipset utrymme, men jag äter redan tillskottet "Berocca" som funkar rätt så bra. Man blir väldigt klar i huvudet av det i alla fall. Något som jag behöver hehehe!

men men nog om det!
Nu har min pojkvän också semester, skööönt! Hoppas att vi kan ses mycket!! :) Har varit med honom hela helgen och det känns kanon bra. Sydde en sandana till honom igår som han skulle ha när han lirar paintball. Den blev faktiskt riktigt frän!

Ja och idag gjorde jag en liten mini extreme makeover :) färga håret mörkbrunt!! Det känns mycket bättre att vara brunett än att vara blondin!!!!!!!!!
Först så pigmentera ja håret med en knallröd färg, det blev skit fränt fast lite för "look at me"!
Så ja färga sedan håret brunt och jag tycker att resultatet blev kanon bra! Det röda lyser visserligen igenom men det är verkligen hundra gånger bättre det än om det skulle skifta i grönt hehe!

åååh nu vill jag ha min pizza!!!!!!!!!

hade gött med er! pussar och kramar

Skrivet av skruttiss, 2007-07-15 20:51

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?