En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

slayers bloggis

Hejsan allihopa... :D
I dag har jag inte gjort något speciellt mycket, vaknade sent..(Var ju till 12 hos eve)Gick till vardagsrummet(ca.10m) la mig i soffan och små sov lite till... sedan vaknade jag upp av att pappa kom. Då frågade han vad vi skulle göra i dag,Jag funderade ett tag och sedan sa jag... det vette fan men vi kan se en film och tänka först... Ja vi såg Envy. en Film med Jack Black Och Ben Stiller... Pappa tyckte den sög så han gick men jag tyckte den var rätt så rolig. Jack Black är en Grym snubbe. Sedan resten av dan satt jag bara i min fotölj och gjorde precis ingenting.. tills eve och jag började små smsa lite och då visade det sig att eve var hos linnea och dom skulle ut för linnea skulle på kör i kyrkan och eve undrade om jag kunde vara med henne då.... SJÄLVKLART!!!
Nåjja vi gjorde inte så mycket ... Blev snöiga och gjorde lite flummiga snöänglar ;P sedan gick vi tillbaka mot kyrkan för eves pappa skulle komma och hämta henne där... nåja hon for hem och...

Skrivet av slayer, 2006-11-06

Visa hela (0 kommentarer)

Hej hååå...
Det har varit en slö dag. vaknade ganska tidigt och slappade tills det blev damp varmt i mitt rum så jag ringde kenn men han ville inte ut och köra då tog jag moppen och for ut på egen hand. for runt och gled lite i by n bara.... sen for jag hem och softa igen till kl 18 för då skulle jag dömma lite fotboll sen for jag å käka en burgare. hände inte så mycket mer i dag... godnatt..

Skrivet av slayer, 2006-08-09

Visa hela (0 kommentarer)