En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
soffs

soffs' bloggis

Denna högt värderade musik...

En musikgenre, inget annat. Kom ihåg det. Kalla aldrig dig själv eller någon alternativ. Det är musik som är indelad i grupper, inte människor.

Skrivet av soffs, 2007-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

Fick nyss reda på att svennarna i Razorlight hamnat i fight (tack för informationen MTV). Just det, för er som inte visste. Razorlight är precis som min kusin, 50% svenne. Trevligt att svenskar har fått lite inflytande i vågen av brittiska band och popartister. Razorlight är absolut en av mina favoriter just nu, och tydligen även andras för de har blivit nominerade till bästa brittiska singel på Brit Awards. Så som tack för rösterna till nomineringen ger Razorlight ut en gratis download som du hittar på deras hemsida http://www.razorlight.co.uk/

Skrivet av soffs, 2007-02-21

Visa hela (0 kommentarer)

Just det, för det finns dock inget positivt med att det börjar bli vår. Det som händer på våren är att jag blir kär som ett svin i någon idiot som är idiotsnygg som går runt och pillar på alla. Ingen lycka uppnådd de förra åren, ingen lycka uppnås detta. Jag idiotförklarar våren för den förtjänar inget annat.

Kunde man inte bli kär i någon utav en anledning? T. ex att han/hon har samma intresse, samma åsikter, samma musiksmak, samma klädsmak, vad som helst? Att man helt enkelt passar ihop? Jag antar att man hade kunnat passa ihop utan att känna någon samhörighet över huvud taget. Kärlek har alltså ingenting att göra med att passa ihop. Så tänk inte mer på det, glöm det, radera det ur era välpumpade hjärnmassor, det funkar inte på det viset.

Jag blir kär i minst en idiot varje år, men jag tror att jag skiter i det detta året.

Cheers m8s

Skrivet av soffs, 2007-02-20

Visa hela (1 kommentar)

Inviger denna lilla blogg med en tyst minut.


Audioslave har splittrats!
Chris Cornell har hoppat ur gruppen men inga tårar gott folk, vi har inte hört det sista från honom. Hans andra soloalbum "Carry On" släpps i USA den första maj.
Om du vill veta lite mer om Chris Cornell kan du gå in på http://www.myspace.com/chriscornell

Skrivet av soffs, 2007-02-20

Visa hela (0 kommentarer)