En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sofiaheterjags bloggis

WWWWIIIIIIIIIIIHH!! idag kom det SNÖ!!! shit va kul, inte för att jag tror att det kommer hålla men va fan det lyser ju upp för ett tag iallafall :) Vill verkligen ha snö på Julafton men de sa att det skulle bli värmerekord iår, runt 13-14 grader :/ VILL ATT SNÖN SKA VARA KVAR!!
Soft dag har det vart idag, tagit lugnt i skolan, tränat favvo-hockey även om jag har en sån FRUKTANSVÄRD träningsverk ifrån dansen igåa. Vi har ju börjat tränat lite inför Tunboshowen vi ska ha i vår med självaste Floor- filler stjärnan Daniel Scarillo!!
'Då kör vi kick-kick-kick och sen ner i splitt (eller var det spagat!? :S:S ) Det var hmm.... två som klarade det. :D
Dansänglen Jessika och gymnasten Mikaela, inte så konstigt men alla beröm till er tjejer! för nu fattar jag hur svårt det är! :D Så GRATTIS TILL VIGHETEN! ;)
Sen blev jag sminkad idag, av en kille i min klass, riktigt fint faktiskt *host,host*Annars har inget speciellt hänt, vill...

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-12-19

Visa hela (1 kommentar)

Förlåt om jag inte har skrivt nåt på ett BRA tag men det har värt så j**la mycket i skolan nu. Alla lärar ska pressa in prov och inlämmningsuppgifter i sista sekunden.! Anti skolan, anti lärare, anti irriteranade elever, anti allt utom mina kompisar!! Snart är det lov, fy vad skönt det ska bli. Bara vi inte får en massa läxor som vi fick sist för när man har lov tycker jag att man ska vara fri från skolan!! Då ska man göra roliga saker med sina kompisar!!

Lucia har det varit idag då. :P Har varit en jätterolig dag!!!!
Började med en tiiiidig morgon. Upp med tuppen klockan 5 och sen var det bara fixa frillan, sminka sig, slänga i sig en macka i farten och sen var det bara o sätta sig i bilen påväg till försvarsgården. Där skulle vi lussa för Intra och de flesta var nog väldigt nervösa.! Vi hade ju iochförsig sjungt en gång kvällen innan för päronen men ändå. Innan vi skulle gå in så kände vi oss lite torra i halsen ( ganska vanligt om man blir lite...

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Har inte haft tid o skriva på ett tag för det har varit så mycket i skolan nuförtiden. :/
Ohh imorrn ska jag hålla ett argumentativt tal i svenskan om mobbning och jag är redan nervös. eller inte nervös men typ spänd o så som man kan bli ibland.
Hoppas verkligen att det går bra nu!!!!

Annars har det inte hänt så mycket, mest varit sjuk o så. fast nu tror jag det är på bättringsvägen!! :) det hoppas jag verkligen också för på söndag har vi match igen.
Har inget roligt att säga annars för jag känner mig inte så rolig just nu.

1.Det var en dansk, en norsk och Bellman som skulle tävla om vem som kunde vara längsta tiden inne i en svinstia. Föst gick dansken in, men efter en minut kom han ut och stönade: - Grisen fes! Då gick norsken in och efter två minuter kom han ut grön i ansiktet och stönade: - Grisen fes! Då var det Bellmans tur att gå in i svinstian. Efter tio minuter kom grisen ut och stönade: - Bellman fes!

2.Bellman, en fransk och en tysk hade...

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-23

Visa hela (0 kommentarer)

Idag var det julbak på förmiddagen! :) Mjuka pepparkakor, fem-minuters kola, fruktkaka, lussebullar ja allt möjligt! sen var det bara byta om för vi skulle äta mat med farmor, farfar, farbror, faster och kusinerna. Vi skulle äta på Karlsson på taket ( det ligger på 23:e våningen i skrapan)! När vi kom dit så man ba... wow.... det var asfin utsikt och man såg hur långt som helst även om man inte trodde att man skulle göra det när man stog på marken. Och förkyld var jag så jag knappt kundeäta utan att dö av syrebrist! ;)
Men jag tog mig igenom en allt för blodig entrecote och lite goda pommesfrites. Jag började bli lite nervös måste jag medge!! För jag skulle gå lite tidigare för jag skulle på min första match i köpingströjan och det var seriepremiär! Gissa om jag var nervös!! Hmm,,, JAAA det skulle jag vilja säga att jag var! Egenligen var det ju inte tänkt att jag skulle vara med, pga förkyningen, men jag ville så gärna så jag försökte se så frisk ut som...

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-18

Visa hela (1 kommentar)

All the leaves are brown
And the sky is grey
I went for a walk
On a winter's day
I'd be safe and warm
If i was in l.a.
California dreamin'
On such a winter's day

I stopped into a church (stopped into a church)
I passed along the way (passed along the way)
You know, i got down on my knees (got down on my knees)
And i pretend to pray (i pretend to pray)
Oh, the preacher likes the cold (preacher likes the cold)
He knows i'm gonna stay (knows i'm gonna stay)

Oh, california dreamin' (california dreamin')
On such a winter's day

All the leaves are brown (the leaves are brown)
And the sky is grey (and the sky is grey)
I went for a walk (i went for a walk)
On a winter's day (on a winter's day)
If i didn't tell her (if i didn't tell her)
I could leave today (i could leave today)

Oh, california dreamin' (california dreamin')
On such a winter's day (california dreamin')
On such a winter's day (california dreamin')
On such a winter's day (california dreamin')
On such a winter's...

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-17

Visa hela (0 kommentarer)

Sjuklingen här!! Fast nu är det faktiskt lite bättre.! Har inte lika ont i kroppen iaf , men förkyld som satan. Men jag har i alla fall orkat pluggat lite idag, svenska o spanska. Det var ju tänkt att jag ska göra talet imorrn men är nog hemma en dag till från skolan så det blir ta i nästa vecka då. Skönt så då kan man plugga lite till ;)

Idag var det ju öppet hus på Carlforska också o jag gick dit fast jag var sjuk, för de hade ju bara ett öpper hus! Jag har ju funderat lite på Europaprogrammet där o han var så jäkla klockren han som berättade om det idag! Om man vill veta hur man inte ska göra när man ska hålla ett tal så ska man gå o titta på han! :D Han ställer sig BAKOM OH-apparaten ( därifrån ljuset kommer!) så man inte ser vad det står för det står en gubbe ivägen! Sen pratade han lite om hur han fick den plasten han jobbade på idag. OCH VEM BRYR SIG??? Men jag har jättesvårt att välja inför gymnasiet verkligen!!
Men det...

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-16

Visa hela (0 kommentarer)

Idag var jag hemma från skolan för jag är jätteförkyld och har ont i hela kroppen. det är tydligen något som går o då får jag det såklart.! :(
Jag har kollat på film o tv HELA dagen! :) Hajar som hajar är så himla bra !! älskar den där låten när han jobbar på valtvätten, för då tänker jag på tunboshowen 2006 när de dansade till den! :) o det var så jäkla bra!!

jag går nog inte till skolan imorrn heller om jag låter såhär. men jag vill verkligen för på svenskan är det flera som ska redovisa imorrn o de vill jag höra för jag missade ju vissa idag. :/ JÄKLA FÖRKYLNING eller vad det är!?

Sen fick jag höra att om inte VIK:s tjejer hade nån istid i helgen så kanske inte vi kunde spela match mot dem som det var plannerat. MEN JAG VILL SPELA MATCH NUUU!! är vi äntligen har börjat i en serie så får vi aldrig spela match och det är ju därför man tränar. man kan ju inte hålla på å träna hela tiden när man aldrig får visa det i matcher!!...

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

TRÅKIIIG TISDAG!!
idag har det nog varit den tråkigaste tisdagen i mitt liv! ingenting roligt har hänt. till på köpet är jag sjuk.! :( det låter som rökt i hur många år som hellst och näsan rinner och jag har ont i hela kroppen och in i halsen och hostar och..... ja jag vet vad som är fel med mig. men ändå gick jag till skolan imorrse.

men imorrn är jag nog hemma o vilar fast egenligen är det inte den bästa dagen o vara hemma för vi har spanska prov! :/:/ och jag som tyckte det var så HIMLA lätt med spanska förrut. visst det är ju inte direkt svårt men det är det att jag inte orkar plugga just nu!! är school tired, vilket inte är så bra ! och sen är det å himla bra att man har en lärare som är så OERHÖRT bra på att förklara när man frågar nåt ( ELLER INTE!! :/)
men nu måste jag snart gå o lägga mig o hoppas på att jag blir bättre nån gång :)
pussokram o gonatt allesammans

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-14

Visa hela (0 kommentarer)