En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sofiaheterjags bloggis

Ingen rubrik

Idag var jag hemma från skolan för jag är jätteförkyld och har ont i hela kroppen. det är tydligen något som går o då får jag det såklart.! :(
Jag har kollat på film o tv HELA dagen! :) Hajar som hajar är så himla bra !! älskar den där låten när han jobbar på valtvätten, för då tänker jag på tunboshowen 2006 när de dansade till den! :) o det var så jäkla bra!!

jag går nog inte till skolan imorrn heller om jag låter såhär. men jag vill verkligen för på svenskan är det flera som ska redovisa imorrn o de vill jag höra för jag missade ju vissa idag. :/ JÄKLA FÖRKYLNING eller vad det är!?

Sen fick jag höra att om inte VIK:s tjejer hade nån istid i helgen så kanske inte vi kunde spela match mot dem som det var plannerat. MEN JAG VILL SPELA MATCH NUUU!! är vi äntligen har börjat i en serie så får vi aldrig spela match och det är ju därför man tränar. man kan ju inte hålla på å träna hela tiden när man aldrig får visa det i matcher!! HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS att de har nån istid och att jag mår bättre snart!! =)
kram o hej då alla friska vänner.

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-15 19:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?