En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sofiaheterjags bloggis

Ingen rubrik

Sjuklingen här!! Fast nu är det faktiskt lite bättre.! Har inte lika ont i kroppen iaf , men förkyld som satan. Men jag har i alla fall orkat pluggat lite idag, svenska o spanska. Det var ju tänkt att jag ska göra talet imorrn men är nog hemma en dag till från skolan så det blir ta i nästa vecka då. Skönt så då kan man plugga lite till ;)

Idag var det ju öppet hus på Carlforska också o jag gick dit fast jag var sjuk, för de hade ju bara ett öpper hus! Jag har ju funderat lite på Europaprogrammet där o han var så jäkla klockren han som berättade om det idag! Om man vill veta hur man inte ska göra när man ska hålla ett tal så ska man gå o titta på han! :D Han ställer sig BAKOM OH-apparaten ( därifrån ljuset kommer!) så man inte ser vad det står för det står en gubbe ivägen! Sen pratade han lite om hur han fick den plasten han jobbade på idag. OCH VEM BRYR SIG??? Men jag har jättesvårt att välja inför gymnasiet verkligen!!
Men det ordnar sig säkert tillslut (hoppas jag!!!!)! :)
Sen träffade vi Jessica, Mikaela, Sandra och Karro där också! =) Det var ju lite kul!

Sen fick jag reda på att vi har match på lördag mot vik borta!! :) Men jag är ju sjuk och sen skulle vi säkert äta med släkten :/:/ Så jag vet inte hur det blir. Men håller på o disskuterar med päronen nu hur vi ska göra! Fast det kommer ju massa flera matcher så vi får se! :)
Pussen o Kramen

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-16 21:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?