En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

sofiaheterjags bloggis

Ingen rubrik

Idag var det julbak på förmiddagen! :) Mjuka pepparkakor, fem-minuters kola, fruktkaka, lussebullar ja allt möjligt! sen var det bara byta om för vi skulle äta mat med farmor, farfar, farbror, faster och kusinerna. Vi skulle äta på Karlsson på taket ( det ligger på 23:e våningen i skrapan)! När vi kom dit så man ba... wow.... det var asfin utsikt och man såg hur långt som helst även om man inte trodde att man skulle göra det när man stog på marken. Och förkyld var jag så jag knappt kundeäta utan att dö av syrebrist! ;)
Men jag tog mig igenom en allt för blodig entrecote och lite goda pommesfrites. Jag började bli lite nervös måste jag medge!! För jag skulle gå lite tidigare för jag skulle på min första match i köpingströjan och det var seriepremiär! Gissa om jag var nervös!! Hmm,,, JAAA det skulle jag vilja säga att jag var! Egenligen var det ju inte tänkt att jag skulle vara med, pga förkyningen, men jag ville så gärna så jag försökte se så frisk ut som möjligt när vi åt.!

När vi kom dit så var det uppvärmning och sen på med alla skydd och skit! Det skulle verklgien blir ASKUL!! Vi skulle spela emot VIK i JM-hallen och när vi gick i Kolbäck så förlorade vi typ med 17-1 (!!!) mot de så vi visste ju vad som väntade.
Men när vi hade spelat ett tag så märkte vi att de inte alls var så bra som vi trodde.!!
De hade nästan inget passningsspel och vi ägde ut de! :)
Tillslut vann vi med 4-8 vilket var askul eftersom det var första matchen och sen att det var mot VIK!!!! De som tror att de är STÖRST, BÄST och VACKRAST men där fick de!!!! Efter var det fest i omkläningsrummet och vi lyssnade på Hej mikey på högsta volym! FY FAN VA SKÖNT O VINNA, på ren svenska!! Pussokram från en glad o TRÖTT (förkyld!) Sofia som går och lägger sig nu!!

Skrivet av sofiaheterjag, 2006-11-18 22:14

Grattis till vinsten, va skoj! :D
kramar / jessica **

Skrivet av jessic4__, 2006-11-22 17:15

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?