En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet är inte alltid lätt.

Fast efter sisådär 9 öl så märker man inte av det ändå.

Jag bestämde att jag var sugen på en fest i lördags och vips så satt jag hemma hos bästa vännen med en kall öl i handen. Pratade en massa skit och lyssnade på gamla godingar.
Sen bar det av till krogen, Harrys närmare bestämt! Det var mycket folk vilket alltid är trevligt men bandet som spelade var riktigt dåliga.
Fast efter sisådär 9 öl så märker man inte av det ändå, haha.
Men ändå, betalade 100 kr i inträde för att senare komma in och se 3 män i 45årsåldern, med mohikanfrisyrer och skinn-cowboyshattar. Blev nästan lite äcklad.
Och inte nog med det så blev det en kort men rolig efterfest med tanke på att min sambo hade talat om för mig att jag skulle infinna mig hemma prick kl 3. Och jag skulle ha tagit mig hem i en taxi, fast så blev det ju inte.

Söndan var hemsk. Jag sov bort större delen av dagen, men sen vid 5tiden skulle vi slänga i båten så då vara det bara att pallra sig upp. Tacka fan för huvudvärkstabletter!
Båten gick kanonbra, och jag blev riktigt glad över att ha gjort ett kap, för det är verkligen ett kap! Billig båt och kanonbra, stor och rymlig. Och mysig på ett vis :)

Just ja, jag fick för mig att knalla ner till pappa i lördas förmiddag och visst gjorde jag det.
Jag satt där och prata i 3 timmar och det var kul. Jag kände mig omtyckt för en gångs skull.
Så fick dom träffa sitt lille barnbarn också. För det var verkligen på tiden.
Min pappa är bäst egentligen. Som min bästa väns mamma hade sagt "jag förstår inte hur det kan ha hänt ..... detta för han är den smartaste och snällaste personen jag någonsin känt"
Och visst är det sant. Jättebra betyg och han vet det mesta.
Och snäll är han :)

Skrivet av sorrydaddy, 2008-06-30 09:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?