En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet är inte alltid lätt.

särbehandlas är det värsta som finns.

Jag tycker att min sambo alltid överdriver presenterna till hans lillasyster.
Visst vi lever på hans lön så det är han som bestämmer, men om jag vill ge min syster typ 300 kr i present (från min ynka lilla ersättning) när hon fyller år då tycker han att det är på tok för mycke.
Men 300 kr till hans syster är helt okej!
Jag förstår inte varför det ska vara skillnad, den dagen jag får lön den dagen kommer vi att ha gemensam ekonomi och då ska det bannemej inte särbehandlas för det är det värsta som finns.

En gång köpte vi ett Bratsspel till hans syster för hon ville verkligen ha det, och det kostade 599 kr. Jag sa nej när vi stod där i affären för jag visste vad som skulle hända. Hon skulle spela det samma dag hon fick det men sen aldrig mer, men min sambo sa men jo, vi köper det.
Och mycket riktigt, hon spelade det en enda gång. Dagen efter hade hon tom lyckats slarva bort sminket som hörde till och en docka hade gått sönder. Jag tycker att det är otacksamt.

Och i år, idag fyller hon 11 år och vill ha ett Nintendo DS utav oss. Det är inga dåliga presenter ungen önskar sig heller. Hon får inget sånt utav oss, utan ett presentkort på Kappahl, 300 kr.

Jag ska inte med på kalaset för jag blev erbjuden att följa med min mamma och lillasyster på auktion och det hakar jag gärna med på. För det är kul! Och så kommer jag ut lite, ifrån hemmet.
Sonen ska med på kalaset så jag ska kunna ägna lite tid åt mig själv.
Det är bara nya saker som auktioneras ut, oanvända prylar för en billig slant.
Så där kan man fynda riktigt bra grejer om det inte sitter en köpgalen tant med en fet plånbok 4 rader fram som har bestämt sig för att hon ska ha allt.

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-01 10:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?