En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet är inte alltid lätt.

dom är värsta pengaslösarna fastän dom bara lever på en lön

Var hemma hos två kompisar förut. Dom väntar barn och bebisen beräknas komma i oktober nångång. Och dom är värsta pengaslösarna fastän dom bara lever på en lön, killens lön.
Nu hade dom köpt en plattv, en LCD för hm, vad kostade den? Tror det var 12 000 kr och ett ljudsystem för 4000 kr, är det verkligen nödvändigt?

Jag menar, vi köpte våran plattv på mellandagsrean för 9000 kr och den fungerar minst lika bra som deras, och ljudet är köpt på Lidl för 600 kr. Fungerar skitbra!
Man får ju spara pengar speciellt om man väntar barn för det är verkligen inte billigt vill jag lova. Allt som måste inhandlas, blöjor, kläder i mängder, salvor hit och dit och en massa massa tvättmedel ;P
Visst dom gör väl som du vill men ändå, så himla oödigt.
Det kommer sluta med att deras unge bara går i second hand kläder med smuts runt munnen för att dom inte ens har råd med tvål. Ne nu va jag taskig, men ändå ni fattar. Är det inte att slösa, speciellt på en lön?
Visst är det kul med nya saker men det är ju ännu roligare om man kan få dom billigare för då kan man ju köpa något mera :)

Snart kommer sambo hem, vart ovänner hela dan så jag ska mysa till det.
Han förjänar det för jag har vart en bitch, ett plus är att han har lagat båten. Wihooo :)
Sjön till veckan, varje dag. Soola sola sola :)

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-02 21:35

Det är länge till mellandagsrean,det får man inte glömma:)

Skrivet av Leionfrosth, 2008-07-03 11:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?