En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet är inte alltid lätt.

gamla ölburk

Har varit hos lillebrorsan och spelat bandy så nu är jag helt slut.
Pratade lite med mamma och så det är svårt att hålla sig ifrån att berätta att hon ska få ett barnbarn till, men för sambos skull är jag tyst som en mus.
Det ska bli underbart att se sambo så lycklig om 9 månader när ett andra barn tittar ut.

Förresten så slutar han om 1 timme och då drar vi med en gång, lika bra det med tanke på att vi ska handla och sådär innan vi åker iväg med vinsatsen.
Ska vi så skönt att slippa den, den står bara i köket och samlar damm.
Men sonen gillar den, den är perfekt att resa sig upp emot, och så är det ett hål i locket där han stoppar ner sina fingrar och han finner det mycket roande.

Sonen har börjat promenera runt rumsbordet nu och det är lite farligt med tanke på att vi har ett ganska lågt bord med jättevassa hörn.
Han råkade få tag i sambos gamla ölburk förut, som jag trodde var tom och han hällde ut den lilla skvätten som var kvar på bordet och började plaska i det med händerna.
Tur att han inte hann komma på att han skulle stoppa fingrarna i munnen, fast iof så tycker ju alla småbarn om öl hur dom nu kan göra det. För det är ju inte speciellt gott egentligen.

En annan sak han gör är att resa sig mot datorn och stoppa fingarna i fläkten som sitter på ovansidan. Det förstår jag inte varför han gör hela tiden, jag testade och det gjorde ju ont.
Men han envisas med det där hela tiden, kanske för att det låter skumt när fingrarna nuddar fläkten?

Nej nu är det dags att få på sonen en torr blöja och packa iordning hans välling så att man står redo i hallen kl 18.
Ha det gött alla läsare!

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-16 17:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?