En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet är inte alltid lätt.

Joller

Jag håller på att tvätta just nu, har blundat länge. Men nu gick det inte längre, sonens tvättkorg var överfull och min och sambos garderob gick knappt att stänga.
Tur att man har en egen tvättmaskin så att man slipper kånka ner flera kilos tvätt nerför trapporna och ut och sedan in i grannhusets källare.

Har påbörjat disken också, jag förstår inte hur vi kan ha så mycket disk.
Kan kanske bero på att sambo hela tiden tar ett nytt glas, även om han så bara ska dricka vatten.
Och jag talar om för honom hela tiden att han ska låta bli det, men han lyssnar inte.

Jag och sambo låg i soffan igår och började prata om resan, det ska bli så himla underbart att få komma iväg, fly undan vardagslivet lite.
Och jag nämnde att detta var nog den enda utomlandsresan som kunde göras på ett långt tag framöver eftersom att det kanske väntas en liten bebis till.
Men det gör ingenting för när dom är lite större sen så ska dom få följa med, vill ha med dom.
Det kommer bli tufft att lämna bort sonen, vet inte om jag kommer att klara av en hel vecka utan honom. Får packa med ett kort och spela in hans lilla jollrande på mobilen som jag kan lyssna på om och om igen. Då kanske det går lite bättre.
Och sen så att vi inte ska lämna honom till någon på "min sida" gör mig lite extra orolig på hur det kommer att gå, men det går nog bra. Det är bara jag som är nojig som vanligt.

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-18 10:12

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?