En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet är inte alltid lätt.

det är inte mitt fel!

Jag blir så sur.
Jag sa till min syster att hon och hennes kille kunde åka med oss ifrån göteborg när vi landar på natten efter semestern eftersom att jag trodde att det skulle gå bra, med tanke på att han som ska hämta oss har en bil som rymmer 6 personer.
Men när han sa att han ville ha med sin sambo så blev det genast krångel, och han sa att ska dom med så blir det för trångt och bagagen kommer inte rymma 4 stora resväskor.
Alltså var jag tvungen att säga till min lillasyster att dom inte fick plats, att dom inte kunde åka med oss utan att vi får lösa det på något annat sätt.
Och nu är både hon och mamma sura på mig bara för att han som ska hämta oss säger att dom inte får plats. Det är väl inte mitt fel. Jag trodde att dom skulle få plats men jag hade fel.

Mamma ringde förut och sa, ja nu får ju dom åka med oss och då blir vi 4 personer plus han som ska köra, alltså 5 personer i en bil som rymmer 5 personer plus att vi ska ha resväskor i bagagen. Det blir trångt för oss det!!
Och ändåså ska ni åka 4 personer i en bil som rymmer 6 personer! Konstigt tycker jag att det är!

Jag säger som jag sa till min syster; Har ni något problem med att vår chaufför sa nej då får ni ta det med honom och inte med mig, det är inte mitt fel!
Min syster hade gärna fått åka med oss för då blir dte billigare för oss, då slipper vi betala all bensin själva, men när ni inte får plats hur fan ska jag göra då?

Skrivet av sorrydaddy, 2008-08-27 12:18

Hmm.. det var ju lite krångligt .. :'0

Skrivet av Maows, 2008-08-27 13:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?