En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet är inte alltid lätt.

En blogg om mitt liv.
Min alkoholiserade far och min familj.
Du har sårat mig gång på gång men jag älskar dig ändå.

Jag satte ner foten och talade om att jag vägrade slava framför spisen om jag inte får något tillbaka. Vilket resulterade i ett jättebråk, och jag vägrar fortfarande att laga mat.
Sambo kan vara utan mat idag, jag skiter i vilket.
Det enda jag sa, eller frågade var om han kunde göra välling till sonen men han vägrade.
Så då vägrar jag att göra mat till sambo. Kan inte sambo ge sin egen son mat, då ska inte han ha det bekvämt. Så sambo, laga din egen mat!
Jag gör allt i hemmet, visst han jobbar men man förväntar sig väl iaf lite hjälp med vårt gemensamma barn. Men nejdå. Han vill bara sitta framför tvn, tvspel, eller dator.
Allt annat är viktigare än familjen. Jag blir så trött.

Skrivet av sorrydaddy, 2008-09-04

Visa hela (0 kommentarer)

Igår skulle jag shoppa mig en ny necessär eftersom att jag inte har någon som är stor och bra.
Så kikade in på Affection, typ den enda affärn i stan som kan tänkas ha sånt.
Och vad kostade inte necessärerna? Jo, över 700 spänn.
Aldrig att jag betalar så mycket för nåt som ska ligga gömd i en väska!
Så jag traskade besviket ut ifrån affären och glömde det där med necessär tills jag kom på att min pappa hade fått en mörkblå stor av min syster en gång i tiden.
Som tur var fick jag låna den och därmed sparade jag 700 kr :)

Måste till apoteket idag och köpa alvedon till sonen ifall han nu skulle bli dålig och tryckutjämnande öronproppar. (sambo tror att dom fungerar mot öronont vid flygning)

Min lillebror har kommit hem, lilla gubben.
Lunginflammation är inte att leka med. Krya på dig sötnos.

Skrivet av sorrydaddy, 2008-09-03

Visa hela (0 kommentarer)

Vi är väldigt nöjda med bilen. Den var jättefin och föll mig i smaken :)
Sonen måste dock sitta bak eftersom att det är en airbag fram, men den ska kopplas ur senare eftersom vår kommande bebis ska få sitta fram. Sambo vill ha den minsta fram.

Idag ska jag börja tvätta det som jag och sambo ska ha med oss på resan för det vill jag inte stresstvätta på torsdag kväll. Allt ska helst vara färdigpackat på torsdag så att man kan ägna all sin tid åt sonen.
Jag kommer ha så mycket flaskor typ i min resväska. Schampo, balsam, 2 st solskyddfaktor och en efterskydd. Det blir nog till att sambo får ta några i sin :)

Skrivet av sorrydaddy, 2008-09-02

Visa hela (0 kommentarer)

Idag ska vi äntligen hämta bilen som vi har köpt, det blev en saab 95. Jag gillert! :)
Dock måste den fixas lite innan den går i sönder, ska byta spännrulle (tror jag att det hette) och sen så var färddatorn trasig. Tur att vi prutade ner den så att vi fick pengar över till det som behöver bytas. Sen är det ju en massa annat man vill göra men det får man ta senare.

Sambo skulle till banken idag och ta ut alla pengar, till bilen och fickpengarna till resan.
Vi har lyckats fått ihop 9000 kr till fickpengar, det är inte dåligt.
Men vi har ju verkligen snålat in på en massa saker, skor tex, jag såg ett par jättefina och inte alls dyra på skopunkten men nej, jag ska utomlands på lördag!

Sitter här med mitt naturgodis och försöker komma på ursäkter till att skjuta på disken, för det är ju så himla tråkigt med disk. Iof så ska jag inte laga nån mat till sambo idag så jag har ju hela dagen på mig att ta tag i det.

Skrivet av sorrydaddy, 2008-09-01

Visa hela (0 kommentarer)

När sambo äntligen får tummen ur och bestämmer sig för att åka och titta på bilen ja då kan inte ägaren idag för han jobbar tills imorn, så himla typiskt.
Så då åker han och tittar på bilen imorn istället, det är ju inte så himla långt bort.

Sonen sover som vanligt och jag väntar på att han ska vakna så att han kan få lite thaigryta, för jag vill faktiskt gå ut snart. Suttit inne hela dan och det är ju fint väder ute.
Tror att jag ska ta mig en promenad till stan, kolla på lite kläder för skojs skull :)

Skrivet av sorrydaddy, 2008-08-29

Visa hela (0 kommentarer)

Du kunde ha ringt själv och frågat!
Du är så jävla feg och jag hatar dig för att du bara skiter i mig.

Sonen har stått själv mitt på golvet ett par gånger nu så snart går han nog men jag hoppas att han väntar med det tills efter vår resa, för det är verkligen något jag inte vil missa.

Hm, igår kom köparen och hämtade bilen och nu står vi där utan bil, och letar som galningar efter en annan. Vi har dock hittat en som verkar intressant, får se om sambo åker och kollar på den idag. Jag vill att han ska göra det, men vi får la se. Han bestämmer sig aldrig.

Skrivet av sorrydaddy, 2008-08-29

Visa hela (0 kommentarer)

Sonen har trillat ur sin spjälsäng, och det betyder att han har kommit på hur man tar sig ur den så nu är det bara för oss att hosta upp lite pengar att köpa en vanlig säng och en grind för.
Visst är det roligt att han blir större och lär sig saker, men varför just klättra ur spjälsängen?
Kan du inte lära dig att gå istället? Hehe :)

Håller på att försöka lägga sonen nu samtidigt som jag kokar kalops, och det har kokat över ett antal ggr, gegga över hela spisen och en grinig son. Inget går min väg idag.
Och idag blir vi billösa och 36000 kr rikare.
Känns bra på ett sätt :)

Skrivet av sorrydaddy, 2008-08-28

Visa hela (0 kommentarer)

Jag blir så sur.
Jag sa till min syster att hon och hennes kille kunde åka med oss ifrån göteborg när vi landar på natten efter semestern eftersom att jag trodde att det skulle gå bra, med tanke på att han som ska hämta oss har en bil som rymmer 6 personer.
Men när han sa att han ville ha med sin sambo så blev det genast krångel, och han sa att ska dom med så blir det för trångt och bagagen kommer inte rymma 4 stora resväskor.
Alltså var jag tvungen att säga till min lillasyster att dom inte fick plats, att dom inte kunde åka med oss utan att vi får lösa det på något annat sätt.
Och nu är både hon och mamma sura på mig bara för att han som ska hämta oss säger att dom inte får plats. Det är väl inte mitt fel. Jag trodde att dom skulle få plats men jag hade fel.

Mamma ringde förut och sa, ja nu får ju dom åka med oss och då blir vi 4 personer plus han som ska köra, alltså 5 personer i en bil som rymmer 5 personer plus att vi ska ha resväskor i bagagen. Det blir...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-08-27

Visa hela (1 kommentar)