En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Livet är inte alltid lätt.

En blogg om mitt liv.
Min alkoholiserade far och min familj.
Du har sårat mig gång på gång men jag älskar dig ändå.

Min syster ska få en bil utav våran pappa.
Jag är inte avundsjuk men jag har inte ens fått en födelsedagspresent och jag fyllde år i maj.
Varför ska hon som inte ens fyllt 16 år få en bil? Jag behöver en bil att övningsköra i för jag vill ta körkort. Jag är 21 år och mamma och jag behöver verkligen ett körkort.
Men han ska särbehandla och ge favoriten allt som hon vill ha.

Han har aldrig riktigt varit som en pappa för mig ändå så jag skiter i att hon får allt hon pekar på utav honom, eller aa när han väl kan betala för sig.
Han hade inte vårdnaden om mig, han hade inte ens delad vårdnad och han kämpade inte för att få nåt utav det heller och det tycker jag säger en hel del om honom.
Men om min syster har han delad vårdnad med mamma.
Jag har aldrig riktigt fått klarhet i varför det är som det är, eller var som det var.
Men jag orkar inte bry mig något värre i det heller, dom ville väl ha det så så det kanske var det bästa för mig.
Leva i en miljö med...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-03

Visa hela (1 kommentar)

Ny dag nya tag!
Vaknade 5 över 7 och såg att sambo låg kvar i sängen, jag puttade på honom och frågade om han var ledig idag. Han satte sig upp med stora ögon och halv skrek "Vad fan är klockan?"
Sen rusade han ut till badrummet och sen stack han iväg.
Han hann varken med frukost eller hejdåpussar idag.

Igår kväll när sambo kom hem då hade han hunnit med att åka hem till sin pappa och låna en vhsfilm, eftersom att vi bara har vhs i sovrummet. Och så hade han köpt en chipspåse till mig.
Så det blev film och mys igårkväll, till 12 typ så det var nog därför han försov sig idag.
Iaf, filmen vi tittade på heter The Terminal och det var första gången jag såg den igår,
den var väl helt okej.

Har plockat ut alla saker ur sonens lilla vrå eftersom det ska målas om där inne under dagen. Jag har tyvärr bara små penslar så det blir att måla efter listerna med dom tills sambo kommer hem med en roller.

Jag har verkligen insett att mitt liv är så mycket annorlunda...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-03

Visa hela (1 kommentar)

Var hemma hos två kompisar förut. Dom väntar barn och bebisen beräknas komma i oktober nångång. Och dom är värsta pengaslösarna fastän dom bara lever på en lön, killens lön.
Nu hade dom köpt en plattv, en LCD för hm, vad kostade den? Tror det var 12 000 kr och ett ljudsystem för 4000 kr, är det verkligen nödvändigt?

Jag menar, vi köpte våran plattv på mellandagsrean för 9000 kr och den fungerar minst lika bra som deras, och ljudet är köpt på Lidl för 600 kr. Fungerar skitbra!
Man får ju spara pengar speciellt om man väntar barn för det är verkligen inte billigt vill jag lova. Allt som måste inhandlas, blöjor, kläder i mängder, salvor hit och dit och en massa massa tvättmedel ;P
Visst dom gör väl som du vill men ändå, så himla oödigt.
Det kommer sluta med att deras unge bara går i second hand kläder med smuts runt munnen för att dom inte ens har råd med tvål. Ne nu va jag taskig, men ändå ni fattar. Är det inte att slösa, speciellt på en lön?
Visst...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-02

Visa hela (1 kommentar)

En grinig sambo och ett grinigt barn.
Fast sonen är grinig för att han börjar på att bli sjuk.
Hostar som en tok och snorar, ingen höjdare precis.
Sambon är grinig för att jag säger vad jag tycker, jag trampar på ömma tår.
Han vet att jag har rätt!

Han ringde förut och gnällde om att han inte hade någon lunch, och jag talade om att jag inte tänkte ställa mig och laga någon mat när man inte får någon hjälp av honom. Och sen la vi på.
Efter 10 minuter ringer han igen och frågar om han ska bjuda mig på pizza från den nya pizzerian här i stan, visst kunde han få göra det.
Den smakade skit då, men det hör ju inte hit utan han trodde att allt var bra bara för att han bjöd på en pizza. Hur dum får man vara egentligen?

Jag skulle vilja att denna bloggsidan blir så att man kan fixa en egen bloggdesign liksom.
Jag gillar denna sidan och har inte planerat att byta, så just därför kan väl dom som har den ordna fram så att man kan få pyssla med den själv istället...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-02

Visa hela (1 kommentar)

Igår när jag kom hem hade klockan hunnit bli 22.00 och jag tänkte vad gött att komma hem och gå och lägga sig. Jag tänkte att sambo kanske hade plockat undan i köket men dom tankarna slogs i spillror när jag kom innanför dörrn.
Där låg han i sängen och kollade på film, ingen välling var gjord, inget var bortplockat, och det låg snus på nattduksborden. Jag blev förbannad! Till sitt försvar sa han att han har jobbat en hel dag medans jag bara har roat mig, hallå? Jag roar mig väldigt sällan.
Men iaf, jag började plocka iordning och han låg fortfarande kvar i sängen, liksom inget "jag hjälper dig så går det snabbare, så hinner vi mysa en stund innan jag måste sova".
Det blev tjafs för att jag sa vad jag tyckte och då tyckte han att jag styr och ställer.
Kvällen slutade med att jag somnade på soffan och han i sängen, det var ju precis så jag ville ha.

Visst han hade jobbat hela dagen men är det verkligen så jobbigt att plocka bort sin egna tallrik, skölja av den...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-02

Visa hela (1 kommentar)

Jag tycker att min sambo alltid överdriver presenterna till hans lillasyster.
Visst vi lever på hans lön så det är han som bestämmer, men om jag vill ge min syster typ 300 kr i present (från min ynka lilla ersättning) när hon fyller år då tycker han att det är på tok för mycke.
Men 300 kr till hans syster är helt okej!
Jag förstår inte varför det ska vara skillnad, den dagen jag får lön den dagen kommer vi att ha gemensam ekonomi och då ska det bannemej inte särbehandlas för det är det värsta som finns.

En gång köpte vi ett Bratsspel till hans syster för hon ville verkligen ha det, och det kostade 599 kr. Jag sa nej när vi stod där i affären för jag visste vad som skulle hända. Hon skulle spela det samma dag hon fick det men sen aldrig mer, men min sambo sa men jo, vi köper det.
Och mycket riktigt, hon spelade det en enda gång. Dagen efter hade hon tom lyckats slarva bort sminket som hörde till och en docka hade gått sönder. Jag tycker att det är...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-07-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jag bestämde att jag var sugen på en fest i lördags och vips så satt jag hemma hos bästa vännen med en kall öl i handen. Pratade en massa skit och lyssnade på gamla godingar.
Sen bar det av till krogen, Harrys närmare bestämt! Det var mycket folk vilket alltid är trevligt men bandet som spelade var riktigt dåliga.
Fast efter sisådär 9 öl så märker man inte av det ändå, haha.
Men ändå, betalade 100 kr i inträde för att senare komma in och se 3 män i 45årsåldern, med mohikanfrisyrer och skinn-cowboyshattar. Blev nästan lite äcklad.
Och inte nog med det så blev det en kort men rolig efterfest med tanke på att min sambo hade talat om för mig att jag skulle infinna mig hemma prick kl 3. Och jag skulle ha tagit mig hem i en taxi, fast så blev det ju inte.

Söndan var hemsk. Jag sov bort större delen av dagen, men sen vid 5tiden skulle vi slänga i båten så då vara det bara att pallra sig upp. Tacka fan för huvudvärkstabletter!
Båten gick kanonbra, och jag blev...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-06-30

Visa hela (0 kommentarer)

Lillen sover så jag passar på att slänga in några ord här då.
Jag blev så glad igår av sambos ord, att han vill nu om jag bara lovar en sån simpel sak.
Jag lovar, för vet du vad? Det är värt det!

Jag har suttit och kollat efter andra lägenheter för jag är så trött på att bo här,
i denna lägenheten och i detta området.
Vi bor högst upp, i en 2a och 300 meter ifrån min mammas hus. Jag vill längre bort, helst nu.
Jag hittade en lägenhet där jag vill bo ett rum större ,den var dyrare och mindre kvadratmeter än vad vi har nu. Men det som var bra var att det var en stor fin trädgård och en lekpark i parken som ligger på andra sidan vägen bara. Jag viiill!
Fast sambo ville inte ens titta på den, den kanske är fin och inte alls så liten som han tror.
Det är ett sånt här familjehus och det verkar så mysigt tycker jag.

Om två timmar kommer sambo hem och då åker vi direkt till karlstad.
Bilbarnstolen ska inlämnas och det ska handlas lite kläder till sonen och...

Skrivet av sorrydaddy, 2008-06-27

Visa hela (0 kommentarer)