En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

stakets bloggis

Nu har det verkligen börjat grönskas och snart är man ledig. Överväger att ordna upp kaoset i trädgården nu när man väl får tid till det. Ett staket skulle även komma in händigt så att man slipper få de planerade bambuskotten uppätna av rådjur i området. Jag har hittat några fina erbjudanden på http://www.staket.nu/ som verkar kunna vara lösningen till detta problem. Ett stilrent trästaket är dessutom väldigt vackert i min smak och kan komma att ha fler funktioner än bara skydd mot vilda djur.

Skrivet av staket, 2013-05-20

Visa hela (0 kommentarer)

...min blogg!

det ser rentav lite sorgligt ut när man kommer in här. det finns ingenting som säger något om vem jag är, hur jag är, vad jag vill och så.

vi börjar om på nytt!

vem är jag?
sandra, mamma till två killar från colombia, fru till en skånsk civilekonom och matte till en labradortik
hur är jag?
glad, för det mesta! tycker om att laga mat, fixa hemma, mysa med familjen, promenera med hunden. älskar att läsa, men det blir mest på sommaren.
vad vill jag?
allt, jag vill allt! jag vill rusta upp huset själv (hinner inte just nu bara) resa tillbaka till colombia med mina killar, flyga luftballong, bli riktigt bra på att baka matbröd, överraska min man med en weekend i paris bara vi två, äta säckvis med godis och ändå inte gå upp i vikt, vinna äver bästa kompisen i tennis bara nån ENDASTE tisdag,.. jag vill mycket!

nu vet ni lite mer om mig, vi ses kanske snart igen!

Skrivet av staket, 2009-06-05

Visa hela (0 kommentarer)

Hej och välkommen till min blogg som jag kommer försöka fylla med information om mig, min familj och mycket mer. Återkommer senare.

Skrivet av staket, 2009-04-15

Visa hela (0 kommentarer)