En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
starchild_90

Jossi

Who ever you want me to be..

Idag är jag trött på allt.. lyssnade på kärlekslåtar först, men det vart nästan så man började böla.. så nu lyssnar jag på den mest hatiska musik jag har.. Jag vet inte vad det är med mig, är bara arg på hur livet blivit.. hur allt kunde bli som det är nu.. varför tog jag inte chansen när jag hade den? men såklart måste jag vara så grymt feg att jag bara ignorerade det.. nu är det alldeles försent, men iofs så vet jag inte vad jag vill längre..
Vet inte varför jag måste skriva om det här nu.. det är lixom över 1 år sen.. men ibland får man återblickar, och då blir man lika förvirrad och ledsen igen.. Jag har ingen lust att gå igenom det där helvetet igen, jag vill inte..

Ujuj, nu vart det söligt direkt! jag orkar inte skriva mer om det nu.. idga har jag iaf inte gjort nånting.. vaknade med världens ryggvärk så jag kunde inte gå upp förens vid kl.13 när felicia kom med massa tabletter till mig.. sen försökte jag städa, men det går inge bra för jag...

Skrivet av starchild_90, 2007-02-10

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, det var ett tag sen jag skrev blogg här:P men nu kanske jag ska komma igång med det igen, det är faktiskt ganska frigivande att skriva blogg.. men jag ska aldrig lägga ut så mkt som jag gjorde förut :S.. inte bra..
Det känns som en evighet sedan jag skrev de där gamla bloggarna.. lixom, hur kunde jag vara så korkad? mer korkad än en blondin tydligen..:S.. känner mig så dum, så löjlig.. usch.. känns overkligt hur mkt en persons tankar och värderingar kan utvecklas på ett halvår..
Jaja, inget mer snack om det.. det som var det var, och jag har kommit över det.. det verkar som en människas själ alltid lyckas läka, vad som än händer.. det är mest som en skugga nu.. det förflutna och de gamla känslorna finns ju kvar, men de märks inte av längre.. det är bra, jag är stolt över mig själv att jag lyckades hantera det.. jag sa ju att jag klarar mig!
Men nu känns allt mest tomt och förfäligt ensamt.. jag delar inte mina känslor med så många personer, jag delar...

Skrivet av starchild_90, 2007-02-08

Visa hela (0 kommentarer)