En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

starfishs bloggis

Kollade på foton som orsakade en våg av självförakt. Hur kan andra leva med en om man inte ens kan det själv?

Fast leva vill jag och leva ska jag. Dock vore det skönt om denna själv kunde förändras.

Imorgon är en annan dag.

Tycka om.

Skrivet av starfish, 2006-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

En viss fågel kvittrade i mitt öra att jag ger intryck av att vara übermensch, den perfekta människan. Så skrattretande. Smickande på ett sätt men samtidigt hemskt. Trasiga kaosiga jag liksom. Och ytan är ju inte så svår att se igenom. Ytan borde väl, i mitt fall, avslöja att allt inte är perfekt. Att jag har mer brister och svagheter och osäkerhet än jag förmår hantera.

Men folk kanske ser det de vill se. Man kanske behöver tro på någon slags oövervinnerlighet för att kunna stå ut och orka och tro.

Mer ofta än sällan får jag en stark fysisk känsla av att vilja krypa in i mig själv.

Plugga i helgen i varje fall. Ta tag. Hamster.

Skrivet av starfish, 2006-03-10

Visa hela (0 kommentarer)

Har börjat bygga upp min energi igen. 9 timmars sömn gjorde susen. Insåg att 50' inte är så dåligt ändå... och det finns massa kul man kan göra för att nå ända fram.. Dock är folk trötta slitna neggiga osv. Så om någonsin måste jag hålla humöret uppe nu. Min inställning kommer smitta av sig, det vet jag! Gäller bara att ha rätt inställning nu då...

Mari ringde mig igår och kände sig felbehandlad pga samtalet. Frågan är dock om hon inte reagerat på samma sätt hur jag än framfört det. Så jag gjorde full reträtt och gav henne den försäkran hon behövde om att vi inte tyckte att hon var dålig, bara att vi behövde henne extra mycket nu, vilket också var sant. Tror det var ok.

På ett sätt är det jävligt jobbigt att alla ska prata ut om allt med mig jämt men samtidigt ger dig mig förutsättningar för att kunna lösa problem löpande innan de blivit konflikter. Önskar dock bara att jag hade någon att gråta ut hos också. Eller kanske att jag kunde förmå mig...

Skrivet av starfish, 2006-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

.... vad jag ska svara när de jättecoola intervjuarna på mgmkonsultföretaget X frågar vad som varit min största motgång.

Är så trött idag, helt apatisk. Vi är uppe i 35 anmälningar. Alltid något, men inte de 250 personerna vi drömde om. Fast drömde vi egentligen? Hela projektet har kantats av kaos och tvivel. Med det som bakgrund är siffran 35 riktigt bra (och nog droppar det väl in några anmälningar till?).

Ska sova nu i en timme innan det är dags för dagens smaskiga dokusåperanson och middag och plugg och ekorrhjul.

Ska nog få upp energin, don't you worry! ;-)

Skrivet av starfish, 2006-03-07

Visa hela (0 kommentarer)

Hemskt spännande att se hur det går imorgon. 28 anmälningar nu, och vi skulle egentligen behöva 100 anmälningar till, men jag nöjer mig med lite färre ;-) Hoppas, hoppas!

Sjukt frustrerande att inte kunna påverka resultatet själv just nu. Är inte van vid att vara så maktlös.

Min dygnrytm är förresten helt uppf***ad. Klockan är två och det kommer säkert dröja minst en halvtimme innan jag sover. Men då kanske jag vaknar lite senare till lite bättre siffror.

Å, jag förstår inte hur jag ska kunna mobilisera ny energi inför period 4:s engagemang. Men, det går väl alltid. Tur att inte alla tagit ut sig fullständigt nu. Jag är ju den evinnerliga energikällan. Den sprudlande brunnen..

Nej, sova var det, som en mycket cynisk vän till mig brukar säga.

Wish me luck imorgon!

Skrivet av starfish, 2006-03-07

Visa hela (0 kommentarer)