En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

steinars bloggis

Nu har jag haft första dagen i skolan för jag vet inte vilken gång i ordningen, men den här gången stod det klart flest namn på uppropslistan. 100 pers i klassen är det, har kanske lärt mig 15 namn idag. Knappt... Men det har varit en riktigt bra dag! Många trevliga människor och särskilt ett par tjejer som jag har hängt runt med som är supertrevliga. Känns skönt =)

Det där med att lag amat i korre däremot, satan vad drygt. Gjorde nudlar och det räckte! Orkar ju fan inte vara social hemma också när man har behövt le mot nya människor hela dagen! Gömde mig på mitt rum med msn framme, nice... Tur att lägenheten väntar om två veckor!

Det finns en störsköning till kille i klassen som blev lite dragan ikväll :F Han är från Iran och tjattrar i ett. Han är kortare och mindre än Den Lille och är skittrevlig och rolig. Problemet var dock att vi tog sällskap hem samma gäng efter skolan som efter ikväll, och på exakt samma ställe frågade han om exakt samma saker så jag...

Skrivet av steinar, 2009-01-19

Visa hela (2 kommentarer)

Sitter själv i E:s rum i Umeå och har aldrig känt mig så ensam nån gång förut i hela mitt liv. Jag försöker verkligen peppa upp mig själv och vet innerst inne att det här kommer bli hur bra som helst och att jag har härliga år framför mig. Men man måste få känna sig ledsen när man har lämnat ett helt liv bakom sig med människor som kommit att betyda så himla mycket för en. Jag vet också att jag inte har lämnat det bakom mig, allt finns kvar och det här är bara början på något nytt, men tårarna kommer ändå. Och just nu har jag varken viljan eller orken att stoppa dem. Förr eller senare sinar de ändå. Jag saknar er alla där hemma så sjukt mycket just nu! Men noooog nu!

Fikat med nollegruppen var helt okej, alla var väl lite nervösa och spända så munnarna gick ju inte i ett om man säger så. Men jag har iaf sällskap till skolan imorgon och det tackar mitt lokalsinne lite extra mycket för som ni alla vet :F

Nolleschemat verkar lovande sett till allt utom till...

Skrivet av steinar, 2009-01-18

Visa hela (1 kommentar)