En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
stripmymind

Mina tankar,dikter,funderingar mm ..

Fråga om ni vill nått ;>

Första dagen på gläntan! Det gick jätte bra idag, jag kollade mest på allt hon gjorde , men jag fixade en del saker! Maten blev jätte god vi eller ja, Viola gjorde jätte god fiskgratäng.
Jack går på det dagiset och han är inte så stor i maten .. Först ville han inte smaka men då sa dom att jag hade gjort maten då åt han och tyckte det var jätte god, då tog han tillochmed två portioner! :)

Imorgon så ska jag göra allt själv tillochmed maten! men viola är ju där och kollar på så hon hjälper till om jag behöver hjälp med något! :) .

Usch nu ska jag nog gå och vila lite, jag gick upp kvart över fem! För jag tänkte att jag skulle gå men jag fick låna pappas cyckel, så då behövde jag inte upp så tidigt igentligen men jag satt och kollade på tv och mös lite :) . Ha en bra dag!

Skrivet av stripmymind, 2008-01-16

Visa hela (0 kommentarer)

Idag gjorde jag kyckling på jobbet som skulle skickas ut till alla dagis, och dom är aldrig nöjda med maten , det är alltid gnäll om att det inte smakar något, sen idag när rebecka kom hem så sa hon att alla på jobbet hälsar att det var jätte god mat idag, vad glad jag blev:)

Det är så kul att jobba , älskar det, jag får alltid beröm, uppskattar det verkligen höjer mitt självförtroende! :) .

idag gjorde jag oxå Äppelkaka (9 plåtar) . Till gamlingarna, så vi kanske får det till fikat imorgon, jag som ska sluta äta sånt skit, men måste smaka och kolla om den blev lyckad, den såg ju iaf god ut! :)

Imorgon så ska jag få åka till "gläntan" och vara med viola i köket enda tills jag lär mig allt där, det ser jag fram imot, ska bli jätte kul! Hon ska lära mig allt hon kan, hon ska lära mig om mat allergier och allt möjligt!

Sen ska jag få upplärning på "björnstugan" ochså, då ska else lära mig allt hon kan!
Else ska börja laga all mat själv där nere!...

Skrivet av stripmymind, 2008-01-15

Visa hela (0 kommentarer)

Jag och mamma skulle åka till ok sen skjutsa adam för han skulle sova hoss Rebecka.
jag satt kvar i bilen och dom två gick upp sen kom dom ner mamma var sönder stressad, adam typ nästan bärde rebecka till bilen ner för alla trappor, sen Ringde jag 112, efter en ambulans till Rebecka. hon hade feber när mamma var där en halv timme tidigare, men när vi kopm kunde hon knappt andas! jag hade en så stor chock så jag kommer inte ihåg mycket av det samtalet, eller vad jag snackade om!
Sen ringde jag en kompis mamma som skulle komma över och kolla hur det var med henne, då bröt jag verkligen ihop! Och hon brukar alltid vara lugn, hon blev helt skakis, och trodde rebecka hade järn blödningar eller vad det var, så kom johanna hem till oss när ambulansen åkt! Adam var med henne i ambulansen, och pappa åkte efter med bilen. Johanna fick typ lugna ner mig och mamma, alla i familjen var lugna förutom mig och mamma vi var helt hetsiga, och jag bara grät hela tiden trodde fan hon skulle dö!...

Skrivet av stripmymind, 2007-10-10

Visa hela (0 kommentarer)

Var med tiina på stan för ett tag sedan då träffade jag anna det känndes jätte bra, det var kul att se henne inte träffat henne på så länge!

idag har jag bara varit hemma, jag som skulle börja praktisera imorgon så ringer läraren och säger att jag måste bli inskriven på iv först! surt, ville verkligen börja imorgon! måste ju ha något att göra kan inte bara gå runt här hemma! ..
Det har varit ganska härligt att vart hemma idag har bara vart med mamma och jack och slappat! ätit mat med dom två vart ute i skogen med ragnar osv! ..

skulle följt med pappa och adam till sjukhuset idag och hälsa på min sysslings pappa han har precis opererat bort sin cancer! :( .. hoppas att det blir bra med honom, men man är ju så smart att man inte hann med dit var tvungen att duscha först! får hälsa på när han kommit hem istället! .

nu måste jag ta mig en kopp kaffe så jag håller mig vaken!
hej!. .

Skrivet av stripmymind, 2007-10-08

Visa hela (0 kommentarer)

Vart är julen ? ingen snö eller nått känns ju som höst! :/ . .
vill ha julafton sen sommar lov, åka på festivaler och bara leva livet :D

snart är min praktik slut, känns konstigt ! det har vart så kul, känns deprimerande och gå tillbaks till skolan igen ! .. nu är man van att inte gå till skolan! .. kommer kännas konstigt utan några barn springande efter än hela tiden, rätt skönt men endå rätt tråkigt..
torsdag är sista dagen då ska jag bjuda ungarna på glass och fröknarna på julstjärnor :)
ska hem till min mormor och baka imorrn! eller baka o baka kolla på när hon bakar ;D
sen fredag ska jag till hallsta på skantsen på gammal dags jul för vi ska gå runt lite med barnen o så. sen lördag fest hoss frida, inflyttnings fest :) ska bli kul, :)
förfest hoss alle för hennes lyx föräldrar har dragit till Thailand i två veckor! dom åker på fredagen ( denna vecka ) ..

sen helgen därpå kommer nattah och hälsar på så då blir det fest , sen ska vi...

Skrivet av stripmymind, 2006-12-05

Visa hela (0 kommentarer)