En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

The Barcrawlers

Nu har jag lite lätt hjärnsläpp igen. Vet inte riktigt hur jag ska börja. Det är alltid svårt att hitta nån form av ingång tycker jag. "'Jag har en kompis som spelar i band..." eller "Barcrawlers är ett mkt. bra band där min kompis spelar bas" eller... ah, fuck it!

I lördags drog jag och min vän Camilla till Två Lingon och Blåbär för att fira S:t Patricks Day, träffa Markus, hänga med resten av bandet och så småning om få oss ett stycke irländsk musik-kultur serverat. Vi fick precis just det, så vi hade all anleding att vara nöjda.

Underbart att träffa Markus, det måste ha varit typ 10 månader sen sist, eller nåt ditåt iaf. Jätteroligt att prata med resten av crewet, otroligt trevliga människor! Och de hade repat in The Night Pat Murphy Died. Lycka! (Tydligen hade de gjort det redan förra gången jag såg dem, men det har jag inget minne av över huvud taget.) Så himla roligt att se dem spela, det är ett och ett halvt år sen sist, och utvecklingen syns så markant då. Markus körar faktiskt, vilket han inte var så himla förtjust i innan. Och Karin har blivit så mäktig. Hon tar mycket plats i bandet, lirar brallorna av grabbarna och det är sjukt kul att se. Vi var kanske 30 pers i publiken, och trots det körde de järnet, vilket är rätt coolt. Jag tycker om band som liksom gör det dom ska, och inte håller på och mjäkar.

Ahh, så det var väl ungefär det. För att läsa mer om detta eminenta band, gå in på http://www.thebarcrawlers.com

Cheers mate!

Skrivet av sugarmama, 2008-03-17 12:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?