En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

Müsli + Guitar Hero

Hej hej hallå dagboken.

Idag har jag varit sjuk, precis som igår och dagen innan det. Kände dock att det blev för jobbigt att bara ligga på soffan hela dagarna, så jag mötte upp Camilla på stan och shoppade lite på HM. Ett bar schyssta braller för 50 spänn kan man ju inte tacka nej till. Camilla hävdar att hon inte tycker om att shoppa med mig. Jag är en sån som behöver minst 30 minuter per affär. HM tog ca 50 minuter idag. Jag måste hitta en tjejkompis som är funtad som jag!

Anyways. Träffade Dennis senare, han skulle till Maxi på Hälla och storhandla. "Mycket bra" tänkte jag och följde med. På Maxi på Hälla har de lösvikts-müsli. Det är ett helt oslagbart koncept, tycker jag som hatar äpplen och bananer och annat trams i min müsli. Däremot ska man inte inhandla lösvikts-müsli under tidspress. Det funkar inte riktigt som med lösviktsgodis, där det bara är att vräka ner allt som verkar gott i en påse och sen vräka i sig tills man kräks. Müslin behöver viss... planering, i brist på bättre ord. Man måste liksom tänka efter, hur mycket man ska ha av varje sak. Jag lyckades få halva påsen med pumpakärnor och solrosfrön. Själva basen i min müsli utgörs av ca 3 puffade bovetekärnor, 5 hirsflingor och 8 gram familjemix...

Jag menar på intet sätt att vara otacksam eller låta otacksam, men det hade ju varit fint om grunden på müslin hade bestått av typ... familjemix. Oh, well. Lesson learned, och man lär sig nåt nytt varje dag.

Och på tal om det så har jag spelat Guitar Hero för första gången i mitt liv idag. Mycket spännande. Jag kan väl inte direkt påstå att jag kickar nåns ass ännu, men framstegen är betydande. Jag gick från att inte träffa en enda ton rätt till att träffa runt 80% på ungefär tre timmar. Den du! Ge mig 30 timmar till och jag kommer kicka ass med både Jimi, Stevie Ray, och Clapton. ;)

Bye for now /Lol aka. Sugar Mama aka. Lenin, Formerly Known As Elin.

Skrivet av sugarmama, 2008-03-21 01:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?