En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

Jag kan som inte säga nej!

(Detta är ett gammalt blogginlägg från en gammal blogg, men det stämmer fortfarande klockrent, så jag publicerar det här också ;))

Det är ju faktiskt helt galet. Jag är fysiskt inkapabel att säga nej. För någon vecka sen "råkade" jag teckna ett abbonemang hos Telenor som jag inte alls ville ha egentligen. Jag har haft ångest över det till och från sen dess. 99 kr/månad i 24 månader. Det var ju inte det jag skulle ha. Jag skulle bara gå till bussen. Men han som sålde abbonemanget var ju så himla charmig, så jag kunde liksom inte säga nej.

Och idag skulle jag ringa och säga upp min prenumeration på Illustrerad Vetenskap. Men jag råkade få en prenumneration av National Geografic istället. Jag ville inte alls ha NG, men han jag pratade med var ju så himla glad och trevlig så jag kunde liksom inte säga nej. Så jag fick ringa en kompis, som fick motivera mig att ringa upp igen, så jag fick säga ifrån. Ungefär såhär lät det:

- Bonniers kundtjänst, det är Eddie.
- Hej, Elin heter jag. Jag ringde nyss och skulle säga upp min prenumeration på Illustrerad Vetenskap, men så råkade jag få en prenumeration på National Geografic istället, som jag egentligen inte alls ville ha! Hehehe.
- Okej...
- Ja, alltså, jag råkade säga ja, fast jag egentligen menade nej, för han som jag pratade med var himla trevlig.
- Hahaha, okej. Men vill du ha kvar din prenumeration på Illustrerad då eller?
- Nej, nej, jag vill inte ha nånting alls! Hahaha.
- Hehehe, okej. Men då säger jag upp allting här, och så får du ha en trevlig helg, hahaha.
- Tack så mycket, hahaha, detsamma, hej då.

Alltså. Vad skönt det är att jag faktiskt kan ringa upp och säga som det är. Jag sa ja fast jag menade nej. För det var ju så. En Elins ja betyder ganska ofta nej. :)

Jag måste nog gå med i Nix, annars kommer jag snart att sitta här med en mobiltelefon från varje operatör! Oh, well. Det blir bra. :)

Happy Hannukah!
/Fröken Spektakel.

Skrivet av sugarmama, 2008-03-21 22:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?