En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

Skrivkramp?

Ja, nånting måste det ju ha varit, eftersom jag inte skrivit på ett år eller så... Jag vet inte om det är på sin plats att be om ursäkt för det, men det tänker jag oavsett vilket inte göra.

Jag är i Stockholm, hos S, J och bebbe. Dom är för tillfället inte hemma. Då passar jag på att smygblogga lite grann. Mest för att hålla tankarna på plats och hjärtat på avstånd.

Såg att det var många som hade läst mina tidigare inlägg. Det var jag inte förberedd på. Kul var det i vilket fall som helst.

Människor förändras, även jag. Den jag brukade vara och den jag är är inte samma. Och nu tänkte jag bli nån ny igen. Mer som förr än som nu, mer som nu än som för jättelänge sen. Jag vet att jag kan bestämma vem jag vill vara, att jag har potentialen att vara precis hur och vad jag vill. Jag tycker om att vara glad. Det är nog det jag gillar mest av allt i hela världen. När jag får skratta och andra skrattar med (eller åt, på det bra sättet givetvis) mig. Jag gillar det. Jag tycker om att ha en positiv inställning till livet och allting. Det finns ju ändå inte så många andra alternativ. Om man inte vill vara bitter då. Och det vill jag inte.

Ibland drabbas jag nåt så fruktansvärt av mig själv. Av min egen självömkan, självpåtagna isolering, egenframkallade ilska och fiffiga fina martyrrollen. Jag vill inte vara ett offer inför mig själv. Oftast inte iaf. Och då kan jag ju välja. Välja att vara den jag vill vara, som jag trivs med. Eller så kan jag välja att vara den jag inte vill vara, den jag vantrivs med. Det är helt galet att valet inte alltid är självklart.

Nu ska jag gå ut och kolla om S har råkat glömma en cigg nån stans. Jag röker egentligen inte. Faktiskt. På riktigt. Bara på dagar som denna. Och ibland på dagar som andra. Jag vet att jag är mer abstinent än nån som röker när helst den känner för det. Men det struntar jag i, för jag gör ju som jag vill!

Skrivet av sugarmama, 2009-07-08 17:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?