En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

Räkmacka, sportmössa, hon gråter.

Taggar: singel, flytta, gråt, självömkan, rädsla, trött.

Idag flyttar han. Jag skulle egentligen ha varit i skolan klockan åtta prick, men ändå sitter jag här i soffan med en ganska ojämn ström av tårar som rinner okontrollerat. Det är okej. Jag vet bara inte riktigt vart jag ska vända mig, hur jag ska göra för att gråten i halsen ska släppa och låta mig andas fritt. Det verkar inte fungera att gråta, eftersom klumpen sitter kvar. Imorgon bitti när jag vaknar är jag ensam. I morse när jag vaknade var jag inte det. Det är en ganska absurd tanke.

Jag vet inte vad han tänker eller känner. Han sitter i köket. Det finns inget kvar att göra, allting är packat och väntar på att flyttas. Jag är otrygg och blir extremt krävande. Vill veta var han är hela tiden, vad han gör, vad han tänker. Jag vill ha kontroll på allt, i en situation där inget går att kontrollera.

Jag är trött. Jättetrött. Luddig i huvudet. Hur fan ska jag kunna gå till skolan och fungera som människa i allt det här? Hur ska jag kunna engagera mig i morotsstavar och hokifiléer när jag inte kan tänka klart?

Catch you on the flipside.

Skrivet av sugarmama, 2009-07-28 08:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?