En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

Första morgonen ensam.

jag skulle ha varit i skolan klockan åtta i dag också. Jag sitter här i morgonrock, dricker kaffe och borde verkligen hoppa in i duschen och ta mig iväg. jag njuter av tystnaden, av ensamheten, av att bara få vara. Jag vill helst vara hemma, pyssla i lägenheten, städa, fixa, dona. Jag vill helst av allt bara få vara. Jag tänker, därför är jag, bara så, inget mer. Ingen annan. Bara jag.

Det gick bra att sova ensam. Mycket bättre än jag förväntat mig. Jag kunde somna, lyssnade på Loke och hade lampan på. Jag är lite rädd för mörkret, men dt är faktiskt helt okej.

Igår var jag skitledsen. Jag spenderade i alla fall tre-fyra timmar med att gråta. dag känns det bättre. Jag har som den där obehagliga medvetenheten i magen om att det är över, slut, done, finito. Jag ska bo här, ett tag, och han ska bo där med sin dotter. Det är svårt att greppa. Jag ska inte träffa honom eller hans dotter något mera. Jag ska vara här. Det kommer bli bra. Jag kommer att trivas med livet igen. Jag kommer att kunna göra alla de där sakerna som jag har prioriterat bort, eller glömt att jag tycker om. Jag kommer bli mera mig själv.

Just bara idag känns det okej, och jag tänker låta det kännas okej så länge det gör det. Jag tänker inte låtsas att jag är ledsen för att det är det jag borde vara. Jag tänker inte heller låtsas vara glad för att det är obekvämt med ledsen Elin. Allting får vara okej. g gör mitt allra bästa, och det duger!

Dagens låt: Nothing nobody, right & wrongs med Tingsek.

Skrivet av sugarmama, 2009-07-29 10:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?