En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

Världens Bästa Fredag!

Katterna måste ha haft det livat inatt! Dels har dom haft ner en blomma på golvet = blomjord överallt, och så hade de dessutom lyckats ha ner en lampa = glas överallt. "Tokigt!" tänkte jag och tog hand om röran. Lite sådär trist, eftersom jag har städat lägenheten i tre dagar för att få den riktigt fin, och det är svårt att få upp blomjord utan en dammsugare, men ja ja, vad fan. Värre saker har ju hänt i världen än att jag har blomjord på golvet.

Fick SMS från min lärare idag också. Han undrade hur jag mår, och så skrev han att jag skulle ta det lugnt i helgen och att vi ses på måndag, att jag mår bättre om jag är i skolan, och att jag behöver få in rutiner igen. Det är ju smått jävla fantastiskt, att min lärare bryr sig! jag går ju på komvux, eget ansvar och hela den där biten. Jag blev lite rörd. Det var en fin stund.

Jag har verkligen en bra dag. Solen skiner. Om ett tag tänkte jag hoppa in i duschen och piffa lite. Dra iväg en sväng och se vad världen har att erbjuda. Det blir en bra dag idag!

Skrivet av sugarmama, 2009-07-31 11:39

Hej Lol tack för komentaren i min blogg. De är tufft att inte få prata men vet du jag tycker du ska strunta i dom . Prata på, en sak är säker han kommer alltid att finnas i ditt hjärta om du vill dela med dig så finns jag tillgänlig att lyssna. Härligt med busiga katter, jag ska i dagarna adoptera en liten goding STOR Calvin Katt heter han 2,5 år från katthemmet. Han satt och frös med 6 andra kissar i vintras när det var som kallast med endast en kartonbit att värma sig på . Katterna turades om att sitta på den. Så många olika öden det finns. Nu kommer han till ett varmt hem så inget frys denna vinter.
Kram Carina

Skrivet av carinavägenvidare, 2010-08-04 15:15

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?