En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

Jag är hon som älskar att ha folk hemma och kan prata tills jag tappar andan och lite till. Ofta glad, men drabbas likväl av det stora vemodet ibland. Vissa kallar mig optimist, andra sann pessimist. De säger ofta att jag tänker för mycket och det ligger nog nåt i det. Har fått höra att det är lätt att störa sig på mig, det tycker jag är onödig information. Har också fått höra att jag är högt älskad och uppskattad, "helt fantastisk", och det tycker jag däremot är trevlig och relevant information.

Brinner för att laga mat i ett restaurangkök, men orkar sällan laga mat hemma. Utomordentligt fåfäng när jag orkar, löjlig oengagerad kl. 06.15 på en tisdag. Kommer inte riktigt överens med tidiga mornar när jag ska gå upp, men väldigt förtjust i dem ibland alldeles innan jag ska somna, efter ett långt nattsudd. Min senast tillkomna hobby är folkdans. Hur kul som helst!

Jag har verkligen försökt att vara tolerant, men jag har sjukt svårt för människor som särskriver eller inte kan korrekt kommatering och interpunktion.

Det finns så många sidor av en människa. Det handlar nog mest om ljus och perspektiv, det där med vem man är.

Uppdaterar bloggen med ojämna mellanrum. Så är det.

jag skulle ha varit i skolan klockan åtta i dag också. Jag sitter här i morgonrock, dricker kaffe och borde verkligen hoppa in i duschen och ta mig iväg. jag njuter av tystnaden, av ensamheten, av att bara få vara. Jag vill helst vara hemma, pyssla i lägenheten, städa, fixa, dona. Jag vill helst av allt bara få vara. Jag tänker, därför är jag, bara så, inget mer. Ingen annan. Bara jag.

Det gick bra att sova ensam. Mycket bättre än jag förväntat mig. Jag kunde somna, lyssnade på Loke och hade lampan på. Jag är lite rädd för mörkret, men dt är faktiskt helt okej.

Igår var jag skitledsen. Jag spenderade i alla fall tre-fyra timmar med att gråta. dag känns det bättre. Jag har som den där obehagliga medvetenheten i magen om att det är över, slut, done, finito. Jag ska bo här, ett tag, och han ska bo där med sin dotter. Det är svårt att greppa. Jag ska inte träffa honom eller hans dotter något mera. Jag ska vara här. Det kommer bli bra. Jag kommer att trivas med livet...

Skrivet av sugarmama, 2009-07-29

Visa hela (0 kommentarer)

Idag flyttar han. Jag skulle egentligen ha varit i skolan klockan åtta prick, men ändå sitter jag här i soffan med en ganska ojämn ström av tårar som rinner okontrollerat. Det är okej. Jag vet bara inte riktigt vart jag ska vända mig, hur jag ska göra för att gråten i halsen ska släppa och låta mig andas fritt. Det verkar inte fungera att gråta, eftersom klumpen sitter kvar. Imorgon bitti när jag vaknar är jag ensam. I morse när jag vaknade var jag inte det. Det är en ganska absurd tanke.

Jag vet inte vad han tänker eller känner. Han sitter i köket. Det finns inget kvar att göra, allting är packat och väntar på att flyttas. Jag är otrygg och blir extremt krävande. Vill veta var han är hela tiden, vad han gör, vad han tänker. Jag vill ha kontroll på allt, i en situation där inget går att kontrollera.

Jag är trött. Jättetrött. Luddig i huvudet. Hur fan ska jag kunna gå till skolan och fungera som människa i allt det här? Hur ska jag kunna engagera mig i...

Skrivet av sugarmama, 2009-07-28

Visa hela (0 kommentarer)

Klockan är 00.35 den 19 juli. Jag har sovit sammanlagt ca tre timmar sen den 17 juli kl. 10.00. Inte för att jag inte har haft möjligheten, utan för att jag helt enkelt är helt vaken och klar i huvdet och inte får nån ro, ingen vila. Jag är okej, men jag tror att jag skulle behöva sova lite. Förr eller senare kommer jag somna, oavsett vad, och det är ju betryggande att veta.

För övrigt vill jag fortfarande verkligen ha den där lägenheten. Verkligen. Men det är väl bara att slappna av och vänta och se. Det är bortom min kontroll i vilket fall som helst.

Skrivet av sugarmama, 2009-07-19

Visa hela (0 kommentarer)

Just nu:

vill så gärna ha den där lägenheten. glad. hoppfull. ledsen. positiv. förväntansfull. flytta. svartsjuk. tillfreds. okej. lycklig. arg. rörig. spretig. härlig. vill så jävla gärna ha den där lägenheten. rörigt. klart. tydligt. färdig. klar. vaken. aktiv. handlingskraftig. stark. liten. umgås. kärlek. jag vill verkligen, verkligen ha den där lägenheten!

Skrivet av sugarmama, 2009-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, nånting måste det ju ha varit, eftersom jag inte skrivit på ett år eller så... Jag vet inte om det är på sin plats att be om ursäkt för det, men det tänker jag oavsett vilket inte göra.

Jag är i Stockholm, hos S, J och bebbe. Dom är för tillfället inte hemma. Då passar jag på att smygblogga lite grann. Mest för att hålla tankarna på plats och hjärtat på avstånd.

Såg att det var många som hade läst mina tidigare inlägg. Det var jag inte förberedd på. Kul var det i vilket fall som helst.

Människor förändras, även jag. Den jag brukade vara och den jag är är inte samma. Och nu tänkte jag bli nån ny igen. Mer som förr än som nu, mer som nu än som för jättelänge sen. Jag vet att jag kan bestämma vem jag vill vara, att jag har potentialen att vara precis hur och vad jag vill. Jag tycker om att vara glad. Det är nog det jag gillar mest av allt i hela världen. När jag får skratta och andra skrattar med (eller åt, på det bra sättet givetvis) mig. Jag...

Skrivet av sugarmama, 2009-07-08

Visa hela (0 kommentarer)

Okej okej. It's been a while.

Sitter just nu hemma hos Calle och lyssnar på massa gammal musik. Bomfunk MCs, Emilia, Skägg-David, Wheatus... Helt underbart. Det är som att vara på mellanstadie-disco igen. Jag gillar nostalgikänslan.

Jag har blivit sambo. Det är fantastiskt, skitjobbigt, underbart, påfrestande. Allt det positiva väger upp allt jobbigt. Och det är klart att det är påfrestande. Vi bor ihop, två vuxna, en katt och en treåring ibland i en etta på 38 kvm. Efter det här klarar vi vad som helst!

Ahh. Så är det just nu.

/Tant Trevlig.

Skrivet av sugarmama, 2008-07-23

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, Jesus och alla apostlarna. Det är ett bra tag sen jag hade tid att uppdatera min blogg. So many things to do, so little time.

Jag har varit på Technostate och sett fina liveakter. Det var så jävla bra. Tyvärr lyckades jag låsa in mina skor i en lägenhet, och att rejva i två nummer för stora (lånade) converse tär på fötterna, så jag orkade inte engagera mig i Shiva Chandra. (Men som tur är spelar de på Club Demented den 25 april!) Anyways, så här såg det ut:

Och så här glad är jag när jag får rejva!

And then...?

Jag är hemliga klubben känner jag. Jag har träffat en helt fantastisk människa. Han ger mig nya fina minnen till Kent, så det känns okej att lyssna på dem igen. Men helt ärligt är jag inte riktigt redo att berätta om det. Det är som bara mitt. Eller vårt. Just nu i alla fall... :)

Och solen är här! Inte idag,...

Skrivet av sugarmama, 2008-04-08

Visa hela (0 kommentarer)

... jag och Karin, när vi får vara ute och dansa! (L)

Puss!

Skrivet av sugarmama, 2008-03-23

Visa hela (1 kommentar)