En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
sugarmama

Lol!

Jag är hon som älskar att ha folk hemma och kan prata tills jag tappar andan och lite till. Ofta glad, men drabbas likväl av det stora vemodet ibland. Vissa kallar mig optimist, andra sann pessimist. De säger ofta att jag tänker för mycket och det ligger nog nåt i det. Har fått höra att det är lätt att störa sig på mig, det tycker jag är onödig information. Har också fått höra att jag är högt älskad och uppskattad, "helt fantastisk", och det tycker jag däremot är trevlig och relevant information.

Brinner för att laga mat i ett restaurangkök, men orkar sällan laga mat hemma. Utomordentligt fåfäng när jag orkar, löjlig oengagerad kl. 06.15 på en tisdag. Kommer inte riktigt överens med tidiga mornar när jag ska gå upp, men väldigt förtjust i dem ibland alldeles innan jag ska somna, efter ett långt nattsudd. Min senast tillkomna hobby är folkdans. Hur kul som helst!

Jag har verkligen försökt att vara tolerant, men jag har sjukt svårt för människor som särskriver eller inte kan korrekt kommatering och interpunktion.

Det finns så många sidor av en människa. Det handlar nog mest om ljus och perspektiv, det där med vem man är.

Uppdaterar bloggen med ojämna mellanrum. Så är det.

Igår var vi på Vattenpalatset i Eskilstuna och badade. Mkt roligt. Det var första gången som jag badade i bikini på många år, och det var faktiskt inte alls så jobbigt som jag förvätade mig. Första timmen eller så var jag spänd som en fiolsträng, men det styrde till sig så småning om, och jag kunde faktiskt ha kul. Jag tänker ju såhär, att jag inte duger, att jag inte är smal, snygg och cool nog. Men det är klart att jag är. Det är ju jag! :D Handlar ju egentligen bara om mina tankar om mig själv, och inte om någon annans. Eftersom att alla andra verkar tycka att jag duger, att jag är fin precis som jag är, så får jag lita på dem och också tycka det. Jag kan ju välja hur jag ser på mig själv. Badet igår var ett väldigt viktigt steg i att börja se på mig själv ur ett mer verklighetsförankrat perspektiv.

Träffade Magnus med dotter på badet. Jättekul. Vi har pratat i säkert tre månader om att ses, men det har inte blivit av, hela tiden saker som kommer...

Skrivet av sugarmama, 2008-03-17

Visa hela (2 kommentarer)

Nu har jag lite lätt hjärnsläpp igen. Vet inte riktigt hur jag ska börja. Det är alltid svårt att hitta nån form av ingång tycker jag. "'Jag har en kompis som spelar i band..." eller "Barcrawlers är ett mkt. bra band där min kompis spelar bas" eller... ah, fuck it!

I lördags drog jag och min vän Camilla till Två Lingon och Blåbär för att fira S:t Patricks Day, träffa Markus, hänga med resten av bandet och så småning om få oss ett stycke irländsk musik-kultur serverat. Vi fick precis just det, så vi hade all anleding att vara nöjda.

Underbart att träffa Markus, det måste ha varit typ 10 månader sen sist, eller nåt ditåt iaf. Jätteroligt att prata med resten av crewet, otroligt trevliga människor! Och de hade repat in The Night Pat Murphy Died. Lycka! (Tydligen hade de gjort det redan förra gången jag såg dem, men det har jag inget minne av över huvud taget.) Så himla roligt att se dem spela, det är ett och ett halvt år sen sist, och utvecklingen syns så markant...

Skrivet av sugarmama, 2008-03-17

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag provlegat ungefär varenda säng på Jysk, och provsuttit ungefär varenda soffa på Mio. Helt sjukt. 30 lax för en säng, eller för en soffa. But why? I do not get. Sofforna ser ju hur schyssta ut som helst, men helt ärligt, man knäcker svanskotan om man sätter sig i dem. Verkar som en väldigt dålig ide att köpa en soffa för 30 000 som man sen inte vill sitta i för att den är ungefär lika bekväm som en parkbänk.

Annars trivs jag rätt bra med livet. Jag skulle just nu inte vilja ändra på nånting alls, utom möjligtvis det faktum att Magnus inte kommer in på min blogg. Men helt ärligt, så haj är jag inte på datorer. :(

Skrivet av sugarmama, 2008-03-10

Visa hela (0 kommentarer)

Magnus A: Men eller hur.. Vi är ju värsta kapen ju. Du har volanger som är roliga att känna på, och jag har en stor tv som man kan kolla på film på. mer kan man ju onekeligen inte begära....

Lenin: Det är sant! Vi är verkligen the best you can get. Och framför allt så har vi oss själva, och det är större än både mina volanger och din TV :)

Magnus A: så sant så sant, Men nu vart jag nyfiken på dina volanger faktiskt. finns det bild?

Lenin: Bild på mina volanger? Refererar vi till samma sak?

Magnus A: volanger är i mina ögon (eller fantasi) en del av en frisyr.

Lenin: Hahaha. I min värld är det ett finare ord för valkar

Sådär ser iaf. volanghår ut enligt Magnus. :)

Skrivet av sugarmama, 2008-03-10

Visa hela (0 kommentarer)

Japp. Eftersom att Calle lätt skulle läsa min blogg har jag nu prestationsångest. Jag vet inte riktigt vad som är värt att skriva om. Och så tänker jag "nä, men inte ska väl jag min gamla trasa..."

Men det är klart att jag ska.

Okej. Idag har jag ätit tacos tills jag nästan somnade. Det var gott. Och så har jag köpt nya sängkläder. Och igår var mina helt fantastiska vänner här och kollade på melodifestivalen. Jag lyckades att inte bli arg nästan alls. Min seger över melodifestivalen var legendarisk.

Så. Det här var ju inte så svårt. >.<

Skrivet av sugarmama, 2008-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

2008-03-09 00:04:51 Calle sa:
elin
varför öppnar du itne en blogg?
jag skulle lätt läsa din blogg, de värsta inne att blogga nu

Så här är jag nu. Med en blogg. För att Calle lätt skulle läsa min blogg. Det här är min gåva till honom. ;)

Skrivet av sugarmama, 2008-03-09

Visa hela (1 kommentar)