En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Som endel av er redan vet så hade jag en blogg på en annan bloggsida förut. Fel personer hittade adressen och jag tvingades att byta. Nu saknar jag den bloggpotalen mer än förut. Har därför bestämt mig för att byta tillbaka till den. Dock inte samma adress. Så samma veva igen då. Lägger upp adressen på Pro-ana forumen för er som är medlemmar där. Ni andra kan få min nya bloggadress via mail. Ge mig lite info om dig och jag ger dig adressen. Okej?

svartakattenbloggar@hotmail.com

Ta hand om er, så ses och hörs vi. Ciaao!

Skrivet av svartakatten, 2007-08-27

Visa hela (1 kommentar)

Att de ska vara så otroligt jobbigt hela tiden. Min själ skriker efter värme och kärlek. Annie ta hand om mig. Löjligt men de känns så. Jag orkar inte bry mig om mitt inre och mina känslor. Jag låter tårarna komma om dem vill. Jag skiter i de. Vill de hända får de göra de. Oavsätt tid och rum. Jag orkar inte bry mig om insidan också. Utsidan kommer först just nu. Mot min lättnad har ärren på armarna läkt ganska bra. Syns inte alls så mycket som jag trodde att de skulle göra. Till och med de nya såren från i fredags ser fina ut. Har jag berättat om den gången? Jag minns inte. Fast vad gör de, samma sak varje gång. Tårar och rakblad. Rakblad och blod. Hoppas på att få ytterst små ärr från den gången. Mindre ärr, mindre tjat. Annie gillar inte tjat. Inte ens sitt eget tjat, därför är de dax att avsluta de här inlägget innan de blir tjat. Hej.

Skrivet av svartakatten, 2007-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter här vid datorn. Har lagt den i knät och lagt upp benen på bordet. Har så sabla ont i ryggen efter att ha suttit här vid HP'n för länge. Så det här är enda sättet min rygg orkar på. De är för att jag är så fet. När jag blir smal kommer den att orka, mina ben kommer springa snabbare och armarna kommer bära saker längre. Sitter som sagt här. Ska snart svälja några tabletter. Har som taktik att ta 2st 50mg så fort jag är klar här och 2st 50mg trettio minuter senare. Sen några koppar kaffe. Hoppas på resultat. Igår tog jag först 6x30mg, sen 2x30mg och sen 2x30mg igen. Kände ingenting. Dock lite illamående när de var dax att sova frammåt ettslaget. Har tänkt testa det där med bombning snart med. Det ska tydligen fungera bättre. De bara bara att ta fram hammaren och krossa tabletter då. Jag äger tyvärr ingen mortel. Dagens I-landsproblem. En annan sak som är bra är att jag tappat 1.4 kilo sen i söndags. Känns riktigt bra. Jag är påväg åt rätt håll nu. Jag ska...

Skrivet av svartakatten, 2007-08-22

Visa hela (8 kommentarer)

Snabbresumé av gårdagen.

11.00 Vikt, ett kilo mindre än gårdagen
15.00 Lunch
17.00 150mg efedrin
19.00 kaffe och 50mg efedrin
21.00 60mg efedrin och ett glas citronvatten

Slutsats: Det är något fel på mig!!! Hur sjutton kunde jag få i mig 260mg efedrin och vara i stort sätt precis som vanligt? Knappt någon hjärtklappning, knappt någon yrsel... ja alla efekter var hämmade. Äckliga fula fet Annie!!!

Skrivet av svartakatten, 2007-08-21

Visa hela (0 kommentarer)

Det var inte meningen. De var verkligen inte meningen. Jag hade kännt lusten till de så länge men att de skulle hända nu känns ofattbart. Tre nya ärr på höger överarm. Tre långsamma men korta snitt. Ett blodigt papper och tre plåster senare sitter jag här. Jag hatar mig själv så fruktansvärt. De gör så ofattbart ont både i såret och i själen. Dumma dumma dumma Annie. Jag vet inte hur jag ska förklara de här för Mr M. Jag vet ju knappt hur jag ska förklara de här för mig själv. Den enda förklaring jag finner är rädslan jag fann igår. Vi låg där i sängen Mr M och jag. Han tittade på tv och jag låg på mage och tittade in i väggen. Vi har haft diskussionen flera gånger och den leder aldrig någon vart. Diskussionen om att jag känner mig otillräcklig. Att jag tillhör en annan klass än han. Att han är söt, fin och vacker och att jag är ful, fet och misslyckad. Han nekar de gång på gång medan jag hävdar att han inte vågar säga sanningen. Ingen kan...

Skrivet av svartakatten, 2007-08-19

Visa hela (4 kommentarer)

Kanske en vacker sanning.

"Han skrev hennes namn på armen
Annie stod de med spretiga linjer
att hon fortfarande låg där på morgonen
att hon fortfarande stod vid hans sida trots gårdagen
att hennes namn nu fanns förevigat på hans arm
ett minne för kommande tider
tider utan henne trodde han
Annie
Annie stod de
Han sa att han älskade henne
att han inte kunde leva utan henne
Men hennes tvivel fanns där
varför rann de blod ur de fem bokstäverna?
varför stod hennes namn på hans vackra hy?
Annie Annie Annie"

Skrivet av svartakatten, 2007-08-16

Visa hela (0 kommentarer)

Den svarta katten är tillbaka i universitetsstaden. Fetare än någonsin. Hemskare än vanligt. Med ett nytt ärr på vänstra låret och några extra valkar. Det är nu livet börjar. Det är nu jag ska ta igen allt jag missat i skolan, se till att få ihop mina 25 poäng så jag får CSN, bli smal och lycklig. Efedrin ska få mig att halka in på rätt bana igen.

Det finns så otroligt mycket att säga och skriva men just nu står mina tankar still. Orden finns fast ändå inte. Jag återkommer troligtvis imorgon. Tack alla som väntar och troget läser om mitt misslyckade liv.

Skrivet av svartakatten, 2007-08-15

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är lite frånvarande som ni märker. Är fortfarande hos familjen i uppväxtstaden. Två veckor kvar exakt. Mr M har redan kommit tillbaka till universitetsstaden han. Igår var de tåget tog honom dit. Jag är så avundsjuk. De är först när jag kommer dit på allvar igen som jag kommer börja skriva som vanligt här igen. En glad nyhet finns de dock. Mr M kom med den. Mina efedrintabletter har kommit med posten. Han var och kollade min brevlåda förut. Ska till universitetsstaden en snabbis i helgen och då ligger dem där och väntar på mig. Underbart.

Familjen är snokiga. Måste kila. Ursäkta språket.

Skrivet av svartakatten, 2007-07-31

Visa hela (0 kommentarer)