En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
svettleffe

Min syn på sånt som gäller

Tja,
Mitt namn är ganska svårt så om du nöjer dig med svettleffe ska du se att det kommer gå bättre för dig.
Min tanke med detta är att förmedla lite av det jag tycker och tänker om sånt som gäller. Det kan vara allt från micromat till feng shui och kanske vidare till viktiga saker som varför den första bokstaven i en mening alltid ska vara stor?
Förhoppningsvis så tycker ni att jag har nånting bra att säga, annars kan ni ju dra åt helvete.

Jag vet att jag sällan skriver här men just nu känns det som att jag faktiskt behöver det.
Jag tänker inte berätta något om personen jag hyllar förutom att han var en av de gladaste och mest hyperaktiva människor jag någonsin mött utan att bli förbannad på.
"Vänner kommer och vänner går men minnen består" först nu förstår jag verkligen vad den som kom på det ordspråket menade.
Vi tar alldeles för mycket för givet och vi tar alldeles för lite när vi väl kan.
Tänk efter alla som läser detta. Varken du, dina vänner eller någon annan du känner för den delen, är odödlig. Har du tur slipper du vara med om ett tidigt dödsfall i din närmsta krets, det är det enda du kan hoppas på.

Mina tankar går till Joakim Johansson som dog den 13 oktober 2007, och till alla de som sörjer hans död.

Önskar att livet vore lika enkelt som det var för en vecka sen. Helt plötsligt blev man mer vuxen än man egentligen vill vara.

R.I.P
Joakim...

Skrivet av svettleffe, 2007-10-17

Visa hela (1 kommentar)

Jag vet inte om ni sett programmet "ExtraExtra" på tv3. Det är ett nytt såkallat "skvallerprogram" med Måns Möller.
Jag såg mitt första avsnitt förra veckan och tyckte det var relativt bra ända tills inslaget "Ebbas Värld" dök upp. Vafan är det är för något? En liten 10-åring som ska gå runt på diverse kändistillställningar och försöka göra sig rolig. Va i helvete? Det är INGENTING roligt med det här inslaget.
Är det roligt när en 10-åring går fram till Leif Pagrotzky och säger "Du vet att det inte är gratis sprit här va". VAFAN VET HON OM SPRIT? Hon har ju fan inte ens slutat dricka hallonsaft på fruktstunden än.
Kom igen nu för fan, någonting bättre än Ebbas Värld med en töntig ouppfostrad nolla måste ju tv3 komma med. DJUPT BESVIKEN!

Tack för mig, för den här gången åtminståne.

Skrivet av svettleffe, 2006-03-22

Visa hela (2 kommentarer)