En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Emelies syn på livet

Nu sitter jag här och är har massa fjärilar i magen. Jag vet inte varför men jag är så spänd inför ikväll. Jag vet inte vad som kommer hända, men jag tror det kommer bli kul. Det var så länge sen jag bara flög runt på stan utan att veta vad som kommer hända med total frihet. Det blev aldrig av förra sommarn, eftersom jag var borta hela tiden. Det blir jag och Leone iallafall. Jenkan ska också med tror jag och jag hoppas William och David också. Jag ska stå i kön till Debaser när klockan slår tolv, när jag fyller 18! :) Jag är alldelles pirrig, första gången på krogen nästan. Va ju i en pub några gånger i Holland, men ändå. Gaah ^^ Jag tänkte göra iordning mitt hår, och kanske locka det. Borde börja nu typ, tar sån jävla tid.

Igår åt jag pizza och sen träffa vi Olle och Sofie och köpte massa godis. Bl.a chokladciggaretter och godishalsbandset eller vad man ska kalla det, så gjorde vi godishalsband och spela Cluedo. Jag fick Leones halsband i 18-årspresent. De...

Skrivet av sweet_morning, 2006-03-25

Visa hela (1 kommentar)

Lyckades ta mig upp till skolan imorse. Där dissekerade vi bläckfisk! Väldigt äckligt och ett öga sprack och massa brunt klägg spruta åt alla håll... :P Känns lite konstigt att hålla på med någons öga. Liksom själens spegel.

Sen när jag skulle åka hem missa jag min station så jag fick springa runt i nåt område jag aldrig vart i förrut och hann faktiskt med bussen, trots att den skulle gå om en minut. Otrrrrroligt.

Snart bär det av till centrum där vi ska käka pizza och sen ska vi kolla på Turtles. Jennie och Olle ska hämta ut sina Hultsfredbiljetter. Lyckos! Hoppas verkligen jag får min i present på söndag.

Nu är det vår (:D) och jag längtar så mycket till sommarn! Det här ska nog gå bra.

Skrivet av sweet_morning, 2006-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Gud vad jag blir trött på allt. Jag vet inte vad det är med den här veckan men mamma och pappa verkar ha fått för sig att jag har alla möjliga problem på samma gång. Ena stunden tror de att jag typ har anorexi, sen att jag är deprimerad, sen att jag hatar skolan, sen att jag typ har en sjukdom jag döljer för dem och sen att jag är sura på dem. Jag fattar inte, jag är på bra humör. Börjar bli lite trött på detta ständiga tjat av åvanstående saker som inte ens stämmer! Bara helt out of the blue, jag fattar verkligen inte. Mamma verkar inte lyssna på vad jag säger. Jag säger att det inte är nåt, och att det inte är nåt att prata om. Men då får hon för sig att jag försöker dölja nåt. "Du har inte riktigt varit dig själv den sista veckan". What?! Kan de lägga ner nån gång?

Hur som helst, fyller 18 på söndag. Yäy. Ena stunden känns det skitkul men sen ibland faller allt samman. Är det normalt att ha 18-års-kris? Har aldrig hört talas om det förrut men usch 18....

Skrivet av sweet_morning, 2006-03-23

Visa hela (0 kommentarer)