En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

tantens bloggis

Jaha, då var det dags igen då.
Under de senaste dagarna har jag ägnat mig åt att rensa ut bland mina saker hemma. Saker förresten, egentligen bara en massa skit som jag tidigare trodde var absolut nödvändiga att ha eller åtminstone "bra-att-ha" om, utifall att, osv.
Säkert tillhör någon av er också dessa svenska ekorrar som måste ha en massa saker som de sedan aldrig eller nästan aldrig använder. Säkert hade jag kunnat sålt sakerna till någon som i sin tur tyckte att de var "bra-att-ha", men jag har tänkt sälja saker i flera år nu och det blir liksom inte av att man gör det. Däremot har det gått jättelätt att komplettera min samling av bra saker med ännu fler, det är inga problem alls har jag upptäckt.
Exempel på saker man kan slänga eller göra sig av med:

  • Ärvda kläder från början av nittitalet.
  • Skor som inte är sköna och aldrig har varit det.
  • En tresitssoffa i skinn (de ni!)
  • Presenter som man inte ville ha typ vaser och...

Skrivet av tanten, 2005-08-05

Visa hela (1 kommentar)

Jaha, nu börjar jag.
Det känns lite lätt otäckt att skriva för vem som helst. Men har man bestämt sig så har man.
De flesta av er vet ju inte vem jag är och det tror jag inte ni vill veta heller . Men
jag blir nog personlig vad det lider ska ni se . Här skrivs om sånt som jag tycker är intressant. Saker som gäller för alla andra ensamstående föräldrar och saker som gäller för alla andra kvinnor i världen. Saker som är lika för 43-åriga kärringar på väg in i klimakteriet och saker som ni andra ibland känner igen er i, vad det nu månne vara. Utifrån vad som är aktuellt i tidningar eller hur jag tror att andra ser på tillvaron ska jag försöka göra några volter på tangentbordet. Kanske lite om "Dagens Sanning" eller "Den Allmänna Åsikten", som jag ibland upplever lite väl enkel eller fyrkantig. En hel del citat från andra lär det nog bli, vi får se...

Skrivet av tanten, 2005-07-22

Visa hela (0 kommentarer)