En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
tatanka

Play Hard, Play to Win

Idag har varit en väldigt lugn dag, rätt så skönt faktiskt. Drog hemifrån första gången för dagen kl 16 för att ta tåget till Ängelholm där vi skulle spela landhockey, på lilla rinken. Riktigt gött, bortsett med att man fick världens armbåge rakt på munnen så fläskläpp var ett faktum. Typiskt att aldrig typ ögonbrynet eller något sånt grymt kan gå i sönder istället, lackar?, ja...Orkar inte skriva mer nu, ha de,haj.

Skrivet av tatanka, 2007-07-07

Visa hela (0 kommentarer)

Har nu hållit på med barmarksträning i ett helt år känns det som. Längtan efter is blir bara större för varje dag. Den här veckan har jag kört många dubbelpass då jag kört styrka på morgonen och löpning etc på kvällen, det har känts riktigt bra. Ännu bättre hade det känts om det vore lite sol också, som omväxling. för att få typ 80 mm regn under en dag är ganska överdrivet.
Allt blir mycket roligare när det är sol, man blir på bättre humör.
Nu till dagen. Idag blev jag uppringd 07.30 och fick förfrågan om jag skulle med ut och köra intervaller. Självklart, efter en km;s upvärmning kom första spyan. Två till kom strax därefter, mysigt! För övrigt gick det bra, sprang i en backe, magiskt jobbig. Jag har också hunnit med att spela lite golf. Endast en boll gick till spillo, vilket är klar bättre än medel.
Nej, nu ska jag sova. Har aldrig skrivit sånt här förut så förhoppningsvis blir jag bättre. Ha det!

Skrivet av tatanka, 2007-07-06

Visa hela (0 kommentarer)