En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

teaceas bloggis

Presenttips

När man väl ska hitta en present, är detta inte alltid en lätt sak. Att hitta något till sina nära och kära när det väl gäller. Här ska ni få ett riktigt presenttips!


Present

Perfekta presenten
Den perfekta presenten när man inte vill köpa en chokladask, eller en flaska vin eller blommor. Detta är faktiskt blommor, men teblommor som slår ut när man häller varmt vatten på dem.

Blommande present
Blommorna är inte endast vackra att se på, men det smaksatta teet är mycket gott och blir uppskattat av alla som dricker te.

Jag kan inte tänkta mig en bättre present för de som redan har allt, men där man inte vet vad man ska ge!

På önskemål, du hittar denna present hos House of Tea på:
PRESENT

Skrivet av teacea, 2008-05-03

Visa hela (2 kommentarer)

Heey av de bloggareditorer jag testat så var det här gränssnittet rätt sött faktiskt.
Idag var det inte riktigt min dag, men vad gör man, även sådana dagar måste väl finnas, annars blir ballansen inte rätt i livet.

Jag tror ju på livets ballans. Det är på något sätt en del av hela min världsbild, det kan ju vara därför jag t.ex uppskattar grönt te eller vitt te.
Det är en del av min harmoni. Jag uppskattar enormt att bara sitta på kvällen och koppla av med mina små koppar, en liten yixing tekanna, eller min lilla glaskanna och hälla upp kopp efter kopp. Fördelen just med vitt te är ju att det går lättare att sova på.

Jag har ju problem nog att sova som det är annars. Hur harmonisk jag än försöker vara så är det inte helt lätt att sova ibland.

Detta påminner mig om att klockan är rätt mycket, och jobbet väntar i morgon..tyvärr..

Skrivet av teacea, 2007-01-17

Visa hela (0 kommentarer)