En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
terra

terras bloggis

Visste väl att jag skulle va dålig på det här med follow ups.. Men vi kan väl ta lite kort om veckan som gått.

Lör 9/6: Student-firande i K-holm hela dagen lång, återupplevde minnen i den stekande solen och bara drömde att man fick va sådär underbart lycklig lite oftare. Grattis Emelie! Blev avdroppad i Lkpg, staden för kvällen med siktet inställt på en sak ----> FEST. Och så var det med den saken, var hos Elin ca 2 min men hann iaf med att låna toaletten. Träffade Emma vid sattion o drog vidare till Stångån där vi slöt upp med övriga party-peeps. Polisen kom och förstörde feststämningen en aning, få kan få en att känna sig så fjortis! Som tur var så flög de sin kos o vi kunde ha det trevligt igen. När gräsallergier gjorde sig påminda och alkoholen tog slut bar det av till Storan och uteserveringen, ojojoj kan det bli mer sommar än så, Stångån och uteservering på samma kväll! Livat var det och jag tror inget hade kunnat göra det mkt bättre än det var! ...

Skrivet av terra, 2007-06-16

Visa hela (0 kommentarer)

Tjaa nu är det försent. I och med att jag total-tröttnat på min gamla blogg kommer här ett nytt försök. Vet inte hur frekvent jag kommer använda mig av den här heller menmen, det är nyttigt att skriva har jag hört.
Gräsligt tråkig dag idag, varken vill elelr orkar någonting alls, men lite tristess har väl ingen dött av. Får se om läget förändras nåt senare. Therése o jag ska ta en sväng på kusarna, kanske piggas man upp lite då, om inte annat så lär väl vinden skaka liv i en.
uschlan det här blev inget uppiggande, men det får vi åtgärda till nästa gång.

Skrivet av terra, 2007-04-21

Visa hela (0 kommentarer)