En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
terra

terras bloggis

RESUMÉ

Visste väl att jag skulle va dålig på det här med follow ups.. Men vi kan väl ta lite kort om veckan som gått.

Lör 9/6: Student-firande i K-holm hela dagen lång, återupplevde minnen i den stekande solen och bara drömde att man fick va sådär underbart lycklig lite oftare. Grattis Emelie! Blev avdroppad i Lkpg, staden för kvällen med siktet inställt på en sak ----> FEST. Och så var det med den saken, var hos Elin ca 2 min men hann iaf med att låna toaletten. Träffade Emma vid sattion o drog vidare till Stångån där vi slöt upp med övriga party-peeps. Polisen kom och förstörde feststämningen en aning, få kan få en att känna sig så fjortis! Som tur var så flög de sin kos o vi kunde ha det trevligt igen. När gräsallergier gjorde sig påminda och alkoholen tog slut bar det av till Storan och uteserveringen, ojojoj kan det bli mer sommar än så, Stångån och uteservering på samma kväll! Livat var det och jag tror inget hade kunnat göra det mkt bättre än det var!

Sön 10/6: Vaknade lite småbakis och planerna på att åka till Varamon blev snart inställda, men si då fann Ems o Terri på råd. lite Mc Donalds, Maxi och bilåkande senare befann vi oss... japp vid Nären 5 min hemifrån mig. Trängdes lite på den lilla plätt vi kan kalla för "strand" med 5 (!) andra människor men bada gjorde vi ju i alla fall. En riktigt hyvens dag det med.

Mån 11/6: Back in business @ Arkivservice.

Tis 12/6: Jobb igen. Lilla arbetsmyran i mig ville jobba in lite minusflex och det gjorde jag bra i 1 timme. Låste ena arkivet efter mig o låste in nyckeln i nyckelskåpet. Då uppenbarade sig ett problem. Det andra arkivet var fortfarande öppet med nyckel i låset, och jag min klant hade inget nyckel-kort att låsa upp nyckelskåpet med.. vad gör man då? Drabbas av panik.
Som tur är finns det transport-killar att lita på i stunder av nöd och precis när den totala paniken snarare började lägga sig som ett faktum kring hela mitt ångestfyllda skrivbord så kom det en! (transport-kille that is) som sagt ibland ska man väl ha lite flyt med. Kom med nöd och näppe i tid till nästa apointment.

Ons 13/6: Bajs dag. Moget utlåtandet jag vet, men så var det.

Tors 14/6: Helt ok för att vara dagen efter B-dagen. Köpte mig en kanin, fråga mig inte varför.

Fre 15/6: Student-firande igen på den gamle gode kungsgatan. Kände de nostalgiska vibbarna när Linda sprang ut, och blev ännu mer nostalgisk när Anna och Johanna uppenbarade sig bland folkmyllret(?) fler FU-bundsförvanter kom och gick och vilken annorlunda eftermiddag. Stannade till hos Åsa i Värna på vägen hem. En varm kram, en varm kopp kaffe o en kall glasstallrik förgyllde livet ytterligare. Fick äran att hämta lillebror från nattens galna "jagharslutatnian-festande" i parken mitt i natten. Han såg sådär härligt småfull och lycklig ut, ännu mer nostalgitrippar.

Lör 16/6: Började dagen med att kaninen var försvunnen, "just my luck" flög tankarna förbi. Gav mig efter en bra stunds letande och tänkte att "nej det här är nog inte meningen". Therése kom och vi åkte iväg till Lindgården på öppet hus. Fint ställe om man hade rätta hästen. Kom hem och tog en ridtur på min långt ifrån perfekta men likväl underbara Eddi och bara njöt av solen o skogen. Kom tillbaka hem och mitt i småpratet och plockandet i stallet kom pappa o sa att nu hade jag en kanin igen. konstig dag, där var hon. Hon hade kommit springande över gräsmattan. Tänk vad ett litet djur kan ställa till.
Träffade Lollo och Jojje en stund med, skulle varit en längre stund men, det är bara inte rätt dag idag. Det är en bakofram och upponer dag... O det är inte varje dag ens hår går sönder.

Skrivet av terra, 2007-06-16 23:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?