En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Förvirrad 2barns mor!

Therese här 21år gift med Jonas som jag har 2 barn tillsammans med Ronja 1år och 7mån Bianca 1månad. Här kommer ni få läsa lite om oss och det lilla roliga som händer i vår vardag =)

Idag vakna mina barn redan vid 7tiden och jag med ett leende för mannen min skulle vara hemma hos oss hela dagen så skönt.
Min moster kom in med min nya ligg vagn som jag fått av henne skit ful men så skönt att ha en liggvagn istället för dubbelvagnen.
Var på BVC med min bebis idag hon hade bara gått upp 100g ungefär och 1cm men det var ingen fara, blev lite orolig eftersom hon bara kräker och kräker det lilla monstret. Ronja har varit sjuk och fått lite prickar på sin lille kropp som jag var lite orolig för men det var ingen fara det iheller så tur.
Efter BVC gick jag och familjen en liten tripp i Tollarp gick först till ica där vi hämta ut lite paket som hade kommit bla ett från Ulla med lite kläder i till Bianca och en peng hon är för söt. Sen fortsatte vår Tollarps tripp till torg kiosken där vi köpte en tändare för den hade jag glömt hemma, efter de var det fröjds modehus som gällde fast min man inte var så förtjust i det, hittade en jätte söt klänning till Ronja...

Skrivet av therese_lofstedt, 2008-05-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha nu ska jag försöka blogga igen =) gick inte så bra sist tror jag hann med 2 inlägg sen orkade jag inte engagera mig mer i det, men tror det ska gå lite bättre denna gången känner att jag behöver skriva lite och det är ett bra sätt att komma bort lite på kvällen och få en stund för sig själv.
Jaha bebis 2 är ute nu efter många om och men det blev en flicka det visste jag ju iof innan också men nu är det bekräfftat man kan ju aldrig vara säker på ultraljudet. Hon vägde 3540g och var 50cm.
Hade väl en liten händelserik förlossning.

05:00 Kom in på förlossningen men var bara öppen 2cm (ska vara öppen 10 innan det är dax) så jag fick åka hem igen. Men hem orkade vi inte köra eftersom vi endå var i stan så gick vi hem till svärmor och skulle vila eller ja invänte bättre värkarbete för vila kunde jag ju totalt glömma men min man tog och vilade en stund.
11:25 Kom in igen. Var nu öppen 5cm. Jag ville ha bedöving så det var det enda lilla jag tjatade om. När...

Skrivet av therese_lofstedt, 2008-05-20

Visa hela (0 kommentarer)