En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tjubalu :P
Var i Lindköping idag. Och ingen av mina kompisar kunde hänga med. "/ Var iaf på Ikanohuset och Hööks. Köpte 2 linnen och en bikini på Gina Trico. Haha gick på Hööks typ en timme elr mer men pappa köpte ett par nya jodphurs (staving??) till mig, med stålhätta. Haha glömde mina gamla på GRC. Sen gick jag dit själv och då blev det ett shabrak och en tävlingsluva. I rött supersnyggt. Ska min kommande foderponny få, om det blir nån. Annars ska jag ha den när jag tävlar...
Puss och kram på er...

Skrivet av thurfjell, 2008-08-16

Visa hela (0 kommentarer)

Tjulu på er <3
Idag hare inte hänt så mkt. Var en snabbis i stallet också. Och smarta jag som inte gick ner till bakfickan. Hmm... Så jag träffade typ bara Tessan <33 när hon skulle hem. Åkte iaf hem och softa en stund. Sen fick pappa följa med mig ner på stan . Jag var tvungen att fixa lite grejs till skolan börjar. Och smart som jag var fick pappa hänga med. (och betala haha)
Senare blev det träning med bästa Jossan. <333 Massa löpning och styrka, var helt slut sen. Men det var iaf kul att träffa Jossan igen. Efter det skulle vi åka ut till magasinet och hämta sängen... Wihoo nu får jag en 160cm säng...
Aja go natt o puss på er <33

Skrivet av thurfjell, 2008-08-15

Visa hela (0 kommentarer)

Tiihii var i stallet idag... Var mest med Tessan o Matilda lite senare kom Danne. Haha Tilda fick testa min moppe. Var juh super duktig <3 Och när Danne skulle filma på hopplägret så fick jag göra det istället. Hmm... Fick fakriskt kramp i armen. Aja ska nog dit imorrn med. <33

Skrivet av thurfjell, 2008-08-14

Visa hela (0 kommentarer)

Gaaaah! Jag är helvetes jävla as förbannad. Datan är stenDÖÖÖÖD! Den vill inte ens starta. Och jag har en massa bilder och grejjer på den som INTE får bli förstört. Aja förlåt för mitt lilla vansinnes utbrott.
Jag kanske ska få åka och provrida en ponny som ska lämnas ut på foder. Den är skita söt. Prickig liten sötnos. Är tävlad och har vinster upp till LC i dressyr. Och vinster och pleceringar upp till LB i hoppning. Perfekt eftersom jag är hoppfreak. =) Så nu får alla hålla tumarna. Men en sak som är trälit är att det är kö till bakfickan och jag kommer förmodligen stå i Bjurstorp tills jag får plats i Bakfickan. Nu ska jag fixa lite saker. Puss och kram på er!

Skrivet av thurfjell, 2008-08-14

Visa hela (0 kommentarer)

Tjuuhoo!
Det var ingen som svarade när jag ringde på foderponnyn så jag testar imorrn. Ska på bio med Alida imorrn. Har inte sett henne på ett ta. Komer bli superkul. <33 Var i stallet i dag, va mest med Tessan, Pernille och Danne. Aja va rätt kul iaf. Uppdaterade hemsidan lite med bilderna från Flen. Inte så kul att sitta och skriva © på alla bilder kanske men men. Nu måste jag fixa bilderna från Strängnäs också. Aja det blir vell imorrn då. Ska försöka hinna till stallet innan vi ska på bio. Inte för att jag måste men jag får nestan ångest om jag inte är där. Älskar stallet och mestast Trolldal. Ingen människa fattar nog vad det betyder för mig. Förut var jag typ "ahh jag måste sminka mig innan jag går ut". Men nu sminkar jag mig bara när jag ska till skolan typ. Aja nu ska jag sova go natt.

Skrivet av thurfjell, 2008-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Siet imorrn ska jag ringa och höra om en foderhäst so var ute på annons. Hoppas do inte redan lämnat ut den bara. Och så är det några som ska höra av sig om ett tag. HOPPAS!!! Iaf så har jag uppdaterat hemsidan. Besök och komentera. Imorrn blire stallet. (trolldal) Hästarna sätts ju igång och jag oc massa andra hjälper typ till. Längtar tills terminen börjar igen. Äre ingen som har ifokus hr?? Isåfall kan ni typ höra av er heter olympiathurfjell där. Glöm ej att adda min msn oxå Haukur_In_My_Heart@hotmail.com =D

Skrivet av thurfjell, 2008-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

Tjuuhuu!
Nu har jag börjat på en ny design till hemsdan. Förut var de vell ganska fin men jag ska typ göra om närstan allt. Kategorierna ska ändras osv. Men ni kan ju gå in och kolla nya designen. Och komentera när jag lägger ut gästboken!

Skrivet av thurfjell, 2008-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

Guud my god. Nu känns foderponnyn lååångt bort. ringt på några och dom var redan utlånade. Men jag ska ringa en i Gävleborg imorrn. Mamma kommer säkert att tycka det är för långt men jag ska vara envis! Den måste ju finnas nån stans!

Skrivet av thurfjell, 2008-08-08

Visa hela (0 kommentarer)