En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

tinaoanders' bloggis

Hejsan!
Välkommen in i vår underbara värld! Vi är ett par boendes i en trea tillsammans med vår galning till katt Morrizon i Staffanstorp....! Anders jobbar inom postorderns underbara värld medans Christina tar hand om panchisarna på ett ålderdomshem, Morrizon då undrar ni... Ja han leker katt på heltid!

Tisdagen den 18 december... Nästan sjukt vad tiden går! Snart sitter man bänkad framför TV:n klockan 14.59 och bara väntar på att få se Kallijanka och hans vänner fira jul. Man kan allt utantill och ändå är det något som man MÅSTE se... I alla fall i vårt hushåll.
Har idag varit ledig från panchishemmet och sprungit runt i allehanda affärer i Lund för att hitta de sista julklapparna, kom nyss hem och ställde mig att för att göra muffins - utlöste brandlarmet! Stabilt! Anders messade nyss och påminde mig om att vi måste införskaffa os en julegran! Klart vi måste! Ingen jul utan Gran!!! Gröt, skinka och annat juligt skiter jag i men en julgran DET måste vi ha! Undrar dock om vi får in en gran i Anders bil... Nåja det löser väl sig!
Vår första jul i vår gemensamma lägenhet =D Nästan nostalgiskt!
Ikväll kommer Jenny hit och ska dricka glögg, tänkte vi skulla muffsa på muffisen då med, undrar om man kan göra muffins med glöggsmak, kanske vore nått att...

Skrivet av tinaoanders, 2006-12-19

Visa hela (0 kommentarer)