En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
tinydancer

it's just me.

Slut på årets höstlov.

Det har gått i vågor kan man säga.
Hela lovet har varit upp & ner, ner & upp.

Nu är det söndag, imorgon börjar skolan igen och jag ska sätta mig på det nedrans tåget igen.
Är faktiskt rätt så less på detta eviga pendlande, men bäst att inte klaga så mycket inför mamma innan hon får för sig att övertala mig att stanna och byta linje så att jag kan gå här hemma i Söderhamn. Men jag tycker om Gävle, det gör jag verkligen. Jag har min älskling där och alla nya vänner som man har skaffat. Aldrig att jag byter linje, då vore jag ju tokig!

Men nu tillbaka till själva lovslutet.
Avslutade med två kvällar hemma hos DK, där rann spriten nerför allas strupar och sanning eller konsekvens fick hålla till i vardagsrummet. Haha, jag har hatat den leken ändå sen jag gick i trean tror jag nog att det var. Så jag deltog såklart inte! :P

Men killar och tjejer hånglade och slickade varandras magar till höger och vänster.
Dessa galningar man umgås med, jag säger då det :P

Igår var det desto mindre roligt.
Jag förstår inte hur folk bara letar efter minsta anledning till att få slåss, bara sopa på någon kille som de anser är "skitdryg" och för de ska han ha stryk?
Näe, jag förstår inte. Så där stod man, irriterd, blöt och kall.
Med älskling inne på krogen med DK och de andra roliga stod jag ute med Jossan, Greger och en massa slagmålsgalningar som jag var väldigt irriterad på.
Jag och Greger käkade på Sibylla, kändes en aning bättre och staden fylldes även med resten av alla överfulla ungdomar som finns.

Drog med mig älskling för gå hem, bort från alltihop, men saker stoppades oss, tårar rann (I know, jag är en sån jävla känslig jävel), vi vände tillbaka till stan, jag med skakande händer.
Denna gång jag som så gärna ville ställa en viss person mot väggen och bara slå slå slå. :/
(Bara så du vet, jag hatar dig!)

Och på allt detta så är man förkyld som en galning och ligger hemma, utan träning överhuvudtaget. Eller imorgon börjar man igen, Modernt och Jazz på Ackes, avslutning nalkas. 2a december på Estraden i Gävle, be there or be square ;)

Skrivet av tinydancer, 2006-11-05 16:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?