En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

tjejsnacket :)

skicka in fråger om allt tjejigt till vår e-post! Vi svarar på vad vi hinner! och skriver upp i våran blogg både fråga och svar! om det är personligt och ni inte vill att vi ska lägga ut det på vår blogg så skriv det i mailet! så skriver vi till baka på eran e-post i stället! frågorna kan handla om allt mellan himel och jord! :)

När ni skriver att vi ska skicka svar via e-post så kommer vi ha tystnads plik så bli inte orolig!!

Många kramizar Kimi och Nori :)

Skrivet av tjejsnacket, 2011-07-18

Visa hela (3 kommentarer)

Ni får jätte gjärna dela med er av er problem! Vi gör allt för att försöka hjälpa er eller era släktingar eller vänner eller vänners vänner o.s.v! vi får er att må bättre på ett eller annat sätt det kan vi försäkra!

Många kramizar Kimi o Nori <33333

Skrivet av tjejsnacket, 2011-07-16

Visa hela (0 kommentarer)

Hej jag heter Nora men kallas nori. Jag är bra på kärlek och döds problem. jag har hjälpt några av mina närmsta vänner efter dem blevigt dumpade eller vid andra kärleks problem och kompisar som har haft släktingar eller djur som dött. om du har ett av dessa problem skicka det då till våra e-post (nora.kimi.bella@live.se) skriv till nora och ditt namn i slutet på medelandet! då pubeliserar jag det på våran blogg med både fråga och svar. däremot så om du inte vill att jag ska skriva det på bloggen så skriv det i medelandet så skriver jag till din e-postadress istället. :)

Många kramizar Nori! :)

Skrivet av tjejsnacket, 2011-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan jag är kim men kallas för kimi!

Jag är bra på vän och släkt problem! Så om du har ett vän eller släkt problem skicka det till våran e-post och Kimi i slutet och ditt namn! Jag har hjälpt många av mina vänner att bli kompisar igen! Som vi skrev så skriv om du vill att jag ska skicka till baka det på din e-post! Våran e-post addres är nora.kimi.bella@live.se

Många kramizar Kimi! :)

Skrivet av tjejsnacket, 2011-07-15

Visa hela (4 kommentarer)