En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

tobbeponkens bloggis

jag hade världens otur på matchen idag =( men vi vann det var bra men först så skjuter en kille mig på foten så den stutsar tillbaka till han så skjuter han igen men nu tar den på andra foten och båda skotten gjorde ont som f.... =)

och en sak till nu har jag haft tråkigt igen för en person inte är hemma igen xD

Skrivet av tobbeponken, 2009-01-18

Visa hela (1 kommentar)

jaa vad kan jag säga fick väll ganska bra julklappar fick pengar godis en film morgan pålsson världerepotern sen fick jag ett nyt tiger belt en silver plata med en svart tiger på =) sen fick jag en tröja också den är svart med nått mönster på jaja men det var väll det som jag fick i alla fall vad jag kom ihåg =/
snart är det nyår jippi raketer pang pang

sen kollade jag på gladiator idag den är bra hej då xD

Skrivet av tobbeponken, 2008-12-27

Visa hela (0 kommentarer)

jul

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Skrivet av tobbeponken, 2008-12-24

Visa hela (0 kommentarer)

ja vad kan jag säga vi vann med 3-2 det var skönt men jag tacklade en kille i första perioden och fick ont som fan på sidan så nu när jag tar typ juppa andetag så får jag ont det är inte bra men var skoj att spela =) nästa match är på söndag mot bålsta borta

Skrivet av tobbeponken, 2008-12-17

Visa hela (0 kommentarer)

så jäkla skönt och träna igen blev väldig glad var fan en vecka sen. men vet inte om jag ska gå med på julbordet med laget får se ? allafall det ska bli skoj och träna imorgon ska försöka komma dit tidigt =) brorsan är lite seg ibland =P och hoppas det gick bra för malin =) men nu ska jag göra nått !!!!

ock en sak till glömde har match på onsdag kom gärna och kolla i gränby a-hallen kl19:15 börjar matchen =)

Skrivet av tobbeponken, 2008-12-16

Visa hela (0 kommentarer)

aa vad kan man säga den är bra men nä det finns inga men den är bra så är det bara elr nu tycker jag den var ganska bra elr nu tycker jag den är bra så det blir så den är BRA !

Skrivet av tobbeponken, 2008-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

haha jag gjorde ett prov idag aa så vi var typ 3 klasser där så jag köpte ostbågar och jag var så irriterande för dom andra dom var väldig sura påmig sen så var jag sur på min lärare jag fick inte kolla på svaren på provet hon är dum =)

och en annan sak hatar ikea sängar dom ska va så jäkla hårda slog benet iden gjorde ont som faaaaaaaaaaaaaaan

Skrivet av tobbeponken, 2008-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

jag hade tydligen fel det är den fösta som är bäst sa malin =) men en sak till jag hatar eniro och hitta.se jag finns fan inte med där jag blir väldig arg över det jag vill fan va med där. ska polis anmäla dom för nån ting haha nu skrev jag igen om nått jippi allt var tack vare malin =)

Skrivet av tobbeponken, 2008-12-12

Visa hela (1 kommentar)