En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

tomtebodas bloggis

Nu tycker ni kanske attmin rubrik låter lite deprimerande. Det är den också. Jag är förbannad och arg och GALEN (ävenifall att det inte hjälper.)

Först idag hade vi skapande. En plågsam upplevelse. Linus den lilla idioten kan fan och mej kläcka ur sig de mäst idiotiska sakerna man kan tänka sig. t.ex. "Var inte så deprimerad hela tiden." Hur fan ska jag kunna hjälpa det! Jag måste ta mig ur det, visst men jag är inget jävla gni och har inte orken just nu. Kan han inte bara inse det?!
Efter det åkte vi till kåren för att kolla där vi ska spela musikal. Alltverkar så himla o organicerat. Det fungerar ju inte att börja med kuliser och rekvisita typ en månad innan. De kanske skulle ha lite mer framförhållning nästa gång.
Jag skippade maten. Orkar inte äta. Jag skiter allt nu

Mörkret har blivit mitt hem och där bor jag nu. Kommer förmodligen aldrig flytta. :'(

Ses

Adiozz

Skrivet av tomteboda, 2008-04-03

Visa hela (0 kommentarer)

Ja.. Nu var jag här igen. Jag försöker verkligen vara aktiv ohc det går ju mindre bra men aja..

Idag har det varit riktigt varmt och gött. Skönt. Igår var det till och med ännu varmare och då var vi på stadsvandring hela klassen. Det var roligt. Det ända som var tråkigt var att restaurangen vi gick på knappt hade någon vegitarisk mat. Jag är den ända veggisen som inte äter fisk här och därför så är det klart att de gick till en majoritetsrestaurang. Det 'r elakt men så är det när man har Catarina som kursföreståndare. Hon är snäll på sitt vis klart men jag kan inte hjälpa att jag inte vill äta kött. Jag vill inte att djur ska dö för att vi ska ha mat. Men det är inte så mycket tjaffs med Catarina nu. Det var värre förut faktiskt. Jag gillar henne faktiskt. Men det jobbiga är tt jag känner förtroende för henne och hon besvarar det inte riktigt. Önskar att hon kunde göra det. Det hade varit enklare.

Idag så har jag varit hos psykologen Det gick bra. Hon är...

Skrivet av tomteboda, 2008-04-02

Visa hela (0 kommentarer)

Hej igen!
Det var ett ganska långt tag sedan jag skrev i den här.. det är ganska mycket att göra nu.. Jag slutar ju snart nian u!!! På fredag nästa vecka.. Nej jag sattt mäst och kunde inte sov och kom på att jag ägde den är magnifika bloggisen ;) hoppas nån är intresserad nog att läsa den :p Nu står det mäst en massa gammalt i den..

Tja, Vad har hänt sedan sist? jag har antagligen färgat håret, träffat en ny vän (Jennsan) och en massa annat kul som jag inte orkar sitta och rabbla upp nu..

Men jag skriver snart igen

tjingeling!!!! =)

Skrivet av tomteboda, 2007-06-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha då sitteTjja egentligen vet jag inte vad jag ska skriva så jag skriver inte mer idag...
Puzzz och kjaam!r man här och skriver igen då. Jag kan int e låta bli detta stället.

Skrivet av tomteboda, 2006-09-19

Visa hela (0 kommentarer)

Ja.. Det har väl inte hänt så mycket sedan jag var ine sist mer än att det har blivit sommaro hc jag är glad för det.. Jag har egentligen inte så mycket att seja..
kjamsaj fjån mej!

Skrivet av tomteboda, 2006-05-17

Visa hela (0 kommentarer)

Åh ja.. Den låten tror man att man ska äxplodera varje gång man hör den!
Jag tror jag ska dööö av den så bra den är!!! jaja.. tjau!

Skrivet av tomteboda, 2006-05-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jaa det stämmer allihopa! Jaag skaa shoppaa!!!!! I LOVE SHOPPING! Det är det bästa som finns näst efter fiolen! ja jaust det fiolen ja.. Jag var ju i Höör igår och spelade.. Det var jättekuligt! Jag älskar som sagt fiolen och jag ksulle alldrig kunna tänka mig att sluta.. Ettt tag kunde jag tydligen det men inte nu längre.. Utan fiolen vet jag inte hur jag ksulle kunna klara mig genom livets svåra stunder! hahahahaha hehehehe...
jaja kjamisaj på ej alla!

Skrivet av tomteboda, 2006-04-11

Visa hela (0 kommentarer)

Ja.. Jag har blivit en tecno-fantast! Eller ja.. Något i den stilen med tunka-dunka musik! Woohoo!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet inte men så är det iaf.. Rock äer också bra men inte lika bra för tillfället.. Yeeeehaa!

Skrivet av tomteboda, 2006-04-08

Visa hela (0 kommentarer)