En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

trainamns bloggis

Ja och i dag Har vi haft engelska ett av skolans drygaste emnen. Med våran lärare som bara vill att vi gör en massa repititjoner. Gud vad tråkigt.

Skrivet av trainamn, 2007-04-18

Visa hela (0 kommentarer)

Så då var det dax att gå till skolan i en då. Och jag ska cykla 14 km varge mårgon fram tills sommar låvet. Ååå det är så jobbilgt och var för ska det vara så varm. Jag vill kuna bada också.
En cool hemsida!

Skrivet av trainamn, 2007-04-16

Visa hela (0 kommentarer)

Ååååååå var för ska det vara skola i mårgon det är bara så tråkigt. Jag vill ha mer låv det har varit så skönt. Och i mårgon ska jag cykla till skolan. Det är jämt jätte kalt att cykla då. Och vi ska ha idrot det är så jobbigt. Men i dag har det varit roligare. Jag var med pappa på hans jobb där han tvätade. Av jätte myket olja från sin isär skruvade motorsykel. Och jag har spelat red alert 2 med min kompis. Var för skule han gå hem så fort. Ja folk sejer ju att tiden går fort när man har roligt haha. men nu ska jag nog gå ner och äta lite.
Hej hej!

Skrivet av trainamn, 2007-04-15

Visa hela (0 kommentarer)

I dag var vi på piknik i Källslätten. Det var jette kul och jag fick ett got vinerbröd.
Sedan hög jag ved jätte länge dat var jåbigt men också roligt. Min syster och jag skulle lana nys men det fatades progar på datorn som bara en administratör kunde instalera. Men nu ska jag fixa skitem med datorn. Och det är värkligen synd att det inte är som på bliden nedan!!!

Skrivet av trainamn, 2007-04-14

Visa hela (0 kommentarer)

Hej idag har det inte varit så tråkigt som i går jag har varit på stan och får lite kläder.
Och i mårgon ska vi åka och ha piknik. Simpson är roligt som vanligt men är endå gamla.
Och det var elakt att läsken jag höl på att skaka i 3 min bara pyskte lite.
Och det går inte bra för mig på world of warcraft heller mina kompisat är lika bra som jag har jag har spelat 2 väkor mer en dåm hur gör man för att bli så bra.
och jag sräkte armen lite när jag ska flaska så det gör sit ond i den.
men man kan ju altid hoppas på att det blir bärte i mårgon. Och nu kan jag njuta att att vra tröt och bara kasta mig ner i min säng. Och lysna på Harry Potter och hlvblods prinsen. Den är fakrist ganska rolig fast jag har lynat på en 1000 gånger. Jag undrar var för jag inte blir tröt på dem.
God natt!

Skrivet av trainamn, 2007-04-13

Visa hela (0 kommentarer)

Det håller på att bli riktigt tråkigt att var hema hela dagarna och bara site framför burken hela tiden.
Altså när jag inte är i skolan så har jag nästan jämt tråkigt. Min mamma tyker att jag inte ska vara så negativ. Vad gör man???

Skrivet av trainamn, 2007-04-12

Visa hela (0 kommentarer)