En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

typ-dessies' bloggis

Kanske vad alla tror och tycker, frågan e vad du vill? elr , ientligen vad du vill offra för att vara ett emo? Dt gick en gång , och jag sa åt dig . Jag sa att du skulle välja mellan 4 års vänskap och rakhyveln. Och du svarade; Dt går inte, jag kan inte ! man bah; ursäkta? Lxm , FYRA ÅR ! fattaru? fyra år har jag funnits där för dig och du för mig. Fyra år med bästa kompisar , skogspromenader bråk och massor av glädje. Och dt vill du ge bort för R. Lxm ,vaffan. Har jag int betytt mer än så för dig? Du var mitt allt , fattaru? MITT ALLT! DT JAG LEVDE FÖR! Dt ärdu fortfarande , och dt är df jag säger till dig . Jag skulle bara kunna gå och skita i dig, elr hur ? men jag gör inte dt, för jag VET att du vet bättre än att skära dig i underarmen och blir kallad emo. Du kanske inte bryr dig, MEN JAG GÖR! Men jag vet inte hur länge jag orkar bry mig längre, eftersom du kastar mina ord i papperkorgen.! För dt är vad du gör , och dt är vad som stör mig. Du säger att dt...

Skrivet av typ-dessies, 2007-03-20

Visa hela (19 kommentarer)

Jag vet att du och jag inte var dom bästa vännerna dom senaste åren, Men va fan har jag missat? Först var du dig själv, Du umgicks med dom du verkligen gillade och jag tyckte faktiskt du var rikigt snäll. Sen hände nångonting, Jag vet inte vad. Du är inte som du brukade, Du är som alla andra nu. Alla andra som man inte litar på. Alla andra som snackar om alla och bara är stora feta lögnare. Jag älskade dig, Och visst, Jag saknar dt vi hade, Men dt kmr aldrig bli som då. DU är inte som då. Vi litade på dig allihopa, Men du svek varenda en. Varenda jävel som trodde att du fanns där för dom när dt verkligen behövdes, Men när dt verkligen slog till , Som idag, Vem sida stod du på då? Ursäkta men jag hatar dig nu, För allt du har gjort mina älskade. Du var en av dom, Sen var du inte dt, Och sen trodde jag du började bli dt igen, Men sen går du . Vänder ryggen till och går. Du vet inte hur många som du svek idag, Hur många som verkligen trodde du var nått. Du är ingenting...

Skrivet av typ-dessies, 2007-02-02

Visa hela (4 kommentarer)

Typ-annas och Typ-dessie goes kungs' på lördag. Här kmr vi *Host* Barnbacken*Host*. Dt ska bli så himla kul . Fast jag äger ju er , Såååå mkt . Vi får väll se, haha ;).

Bara föratt dt alltid ska vara ;
Barbie (Desireé)
Ida (Josefine)
Malin (Anna)
Bibbi (Carolina)
Olivia (Sofia)
Och så tönten förstååss (Rebecca).

ALLTID ALLTID ALLTID ALLTID .

Skrivet av typ-dessies, 2007-01-31

Visa hela (1 kommentar)

Jag saknar er så himla mkt ibland. Alla minnerna med er. Alla underbara stunder som jag skulle göra allt för att få tillbaka. Allt . Men jag finns där för er iaf. Och jag hoppas allt löser sig. För jag sitter fortfarande och gråter på kvällarna, Jag mår inte bra av detta. Dt tar kål på mig, Jag orkar inte mera. Jag orkar inte. Allt är bara skit. Alla tror jag är s å lycklig o glaad, Men vem fan vet om min insida ? Vem vet vad jag igentligen tkr och tänker. Dt gör bara jag, Ingen annan . Och jag tror aldrig att jag kmr var lika lycklig som jag var d. När dt var vi , Skolans hetaste gäng. Jag saknr er för vaje sekund som går. Min värld besår ju av er, Utan er finns dt ingen Desireé . Jag får väl ta o vänja mig, Men dt kmr aldrig o gå .

Skrivet av typ-dessies, 2007-01-24

Visa hela (2 kommentarer)

Sho brää , Alla där ute . Första inlägget i min coola blogg . Bara så att ni vet kmr detta inte gå så bra . Så .. Detta är väl jag .
En tjej på 13 år , bor i en förort , Åkersberga . Rider och hänger med kompisar på fritiden . Älskar och slösa pengar med typ-Annas@bloggis .

Igår va jag hos joss , jag o anna sov där. Vi satt väll mest inne på pea och chatta på msn. Senare blev dt film och mkt mkt godis . sen började joss snacka med en peddo , och anna börja snacka i tele med boys . Fulla boys typ . En riktig liten tjejkväll .

Jag hatar skolan , Men vem gör inte lxm?. Men iallafall . Allt är bara så jävla falskt . Alla är bara så jävla falska . Alla går o snackar om alla, Och gänget som igentligen skule varit ett gäng är mer jag-hatar-dig-föratt-min-kompis-hatar-dig gäng numera . En tjej har svikit mig totalt , Hon kan dra åt helvete . En anna tjej har gått till mina kompisar och sagt att jag har snackat skit om dom . En tredje tjej , Aa , Henne kan ni...

Skrivet av typ-dessies, 2007-01-21

Visa hela (5 kommentarer)