En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

nu blir det att jag använder denna bloggen istället.
den är för närvarande tom. men det kommer snart bild och text i den.

http://uan.blogg.se/

Skrivet av uan, 2008-09-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vill ha en bra, fin och enkel blogg där jag kan ladda upp bilder i inläggen, någon som har ett bra förslag? :S

Skrivet av uan, 2008-09-01

Visa hela (1 kommentar)

Jahaja, nu var det ett tag sen jag skrev :/ Men sanningen är den at tjag knappt varit hemma, förutom igår men då var jag för trött för att orka ansträna mig.
Jo, jag har vart på MK kurs igen, det är alltid trevligt! vart på Ge-Kås och shoppat upp massa, massa pengar. Men å andra sidan har jag köpt det mesta till lägenheten, trots att det är Massor kvar att köpa. Men det är kul :)

I fredags var jag ute med Riddare Cato och Josefin fin. Vi hade jättetrevligt. Träffade även på Josefins kompisar, typ Johan, Linus, Erik... haha, kommer tyvärr inte ihåg alla. Känenr ju änna inte dom :P

Igår var en slapp dag. Städade lite i badrummet. Det var även en konstig dag, jag var så fruktansvärt sur och irriterad och det helt utan anledning :/ fattade inte vad som var med mig. Men idag känns det mkt bättre! Träffade även Frida igår, vi gick en promenad med Zacke och käkade sen glass på glass caféet i Åsa. Trevligt, trevligt hade vi det. Bestämde att vi skulle käka kinamat...

Skrivet av uan, 2008-08-31

Visa hela (1 kommentar)

Biljetterna har kommit idag :) Längar verkligen tills jag ska åka, men samtidigt är jag väldigt tveksam till det. men men, har köpt biljetter som jag inte kan boka om eller avbeställa, lika bra att åka. Bära eller brista heter det väl? Man måste ju våga göra lite crazy saker i sitt liv!

Men men, hundarna går iaf ganska bra ihop. Fast jag tror Wilma tycker Zacke är ganska jobbig. Hehe, han vill ju leka hela tiden men det vill inte hon. Wilma är ju en fin, gammal dam försjutton!
Det e tråkigt med denna bloggen att man inte kan lägga bilder till inläggen, eller kan man det? Dessutom är mina filer förstora som jag försöker lägga upp och orkar inte hålla på med det så det får bli en blogg utan bilder. Men tror ni klarar er ivf, orkar inte byta blogg igen. Denna är faktiskt gullig!

Hej svejs. Kanske skriver en rad till ikväll.

Skrivet av uan, 2008-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har faktiskt varit ur sängen sen kvart över elva dag. och innan dess vart uppe en och en halv timme mellan typ halv sju och åtta. Men det ringde ingen från vikariepoolen idag heller :( Tänkte ringa dit efter jag ätit och fråga så de verkligen har fått mitt belastningsregister och då även visa att jag vill jobba och sitter här och bara väntar!

Zacke mår bra, han viker inte från min sida. Han ligger här nu under skrivbordet och väntar på att vi ska hitta på något. Men det är ju så sjukt tråkigt väder och jag vill bara ha något att göra. Mamma sa att jag ska åka och titta på kakel men vet inte om jag har lust. Funderar på att scrappa idag istället. Det är alltid kul. Och sen måste jag städa... som vanligt.

Nu ska jag kolla mina mail och se om jag fått svar från något jobb och sen åka och handla mat till mig.

Pusshej!

Skrivet av uan, 2008-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

Zacke är namnet på den nya familjemedlemmen. Han är, vad vi kallar här på landet, en blandning mellan t-korsning och rondell. Det vi vet är att det är labrador i honom så han är ett jädra matvrak, emndet brukar ju killar vara! :)

Han är drygt ett år gammal och en riktig guldklimp. Han viker inte från min sida, han är min bebis. Jätte glad och go hund verkligen. Jätteglad att vi fick hem honom. Wilma har något att göra, vilket hon behöver. Nu i början till att uppfostra den "lilla" rackarn, vilket kan behövas och sen har hon en lekkamrat.

Jag, Wilma och Zacke var nere hos Emma innan och gick promenad. Bulldogen Josefin var även med en sväng. Emma kallade henne tungan, men jag tyckte korven passade bättre. Hon såg verkligen ut som en KORV. Hihi. De är ändå rätt söta de där doggarna.

Skrivet av uan, 2008-08-25

Visa hela (2 kommentarer)

Okej, nu ska vi prova på denna bloggsidan istället. Var trött på den andra och det var massa skräp i den bara. Nu ska jag försöka anstränga mig och bli en bra bloggare.

Skaffade en till hund i går så det är något jag komemr skriva mycket om. Om honom och Wilma. Hur det går för de nya kompisarna och självklart annat som jag gör. Ska bli bättre på att lägga upp massa bilder med. Blir lite roligare så kan jag tänka mig. Inte bara massa text och bla bla bla som det lätt blir :)

Tack och hej sålänge.

Skrivet av uan, 2008-08-25

Visa hela (1 kommentar)