En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

JULIA !

Söndag

Jahaja, nu var det ett tag sen jag skrev :/ Men sanningen är den at tjag knappt varit hemma, förutom igår men då var jag för trött för att orka ansträna mig.
Jo, jag har vart på MK kurs igen, det är alltid trevligt! vart på Ge-Kås och shoppat upp massa, massa pengar. Men å andra sidan har jag köpt det mesta till lägenheten, trots att det är Massor kvar att köpa. Men det är kul :)

I fredags var jag ute med Riddare Cato och Josefin fin. Vi hade jättetrevligt. Träffade även på Josefins kompisar, typ Johan, Linus, Erik... haha, kommer tyvärr inte ihåg alla. Känenr ju änna inte dom :P

Igår var en slapp dag. Städade lite i badrummet. Det var även en konstig dag, jag var så fruktansvärt sur och irriterad och det helt utan anledning :/ fattade inte vad som var med mig. Men idag känns det mkt bättre! Träffade även Frida igår, vi gick en promenad med Zacke och käkade sen glass på glass caféet i Åsa. Trevligt, trevligt hade vi det. Bestämde att vi skulle käka kinamat eller thaimat kanske det är i veckan. Hon, jag och Anna. Hoppas det verkligen blir av. Var så längesen vi umgicks bara vi tre. Saknar det massor, massor!

Just de ja, körde även Emma till Kba igår. För suprice, suprice. Hon missade bussen. Det e så typiskt henne. Så jag fick sätta mig i bilen och fräsa ner till henne och sen fräsa in till Kba. Fick köra lite väl fort kanske, hon skulle med tåget. Men det gick bra endå. Kompenserade med att köra under 100 nästan hela vägen hem (A). Hehe.

Men nu ska jag drick upp min Pepsi max, som för överigt är den mest gudomligt goda drycken som finns och sen fixa klart fönstret åt pappa så han blir glad.

Pusshej...

Skrivet av uan, 2008-08-31 13:11

glass-cafeet i åsa är najs ;)

Skrivet av CJ, 2008-08-31 19:18

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?